OTAC MARKA GRUJIĆA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Terziću, ne diraj mi sina
Foto: Saša Pavlić

Veleobrt, ništa od Liverpula

OTAC MARKA GRUJIĆA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Terziću, ne diraj mi sina

Fudbal -
Otac fudbalera Crvene zvezde Marka Grujića, Goran, demantuje generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića i tvrdi da njegov sin nije potpisao ugovor s Liverpulom.

"Terzić je preko TV Republike Srpske plasirao čist pamflet. Pričam s njim svaki dan i ne znam zašto govori nešto što nije istina. Očigledno je da on i njegovi istomišljenici vrše pritisak na moje dete. Rekao sam mu u lice da mi ne dira u Marka. Ne dam da mi dete završi u Muskronu", priča za Kurir Goran Grujić i dodaje:

"Niti će Marko potpisati za tri dana, niti će dobiti Džerardovu osmicu. Sve su to spinovi. Neće moje dete proći kao Golubović, Pavlovski, Zdjelar ili Rajković. To Goran Grujić kao otac neće dozvoliti!"

Otac Marka Grujića kaže da sem jednog skauta Liverpula niko s njim i sinom nije razgovarao.

"Bila je priča da dolazi direktor Liverpula. Nije došao! Onda se pričalo da stiže džak para. Pitam, gde je taj džak? Sad se priča da je Marko potpisao. Kažem vam da nije! Liverpul je lep mamac za momka od 19 godina. Klop je vrhunski trener. Sve je to upakovano kao lepa jagoda sa šlagom za Marka jer je još dete. Ali realnost je drugačija. Možda Marko igrački može da se nosi u Premijer ligi, ali fizički ne može. Klopu svlačionica gori, nema rezultate. Zar mislite da on sada razmišlja o tamo nekom klincu iz Srbije?"

OPŠIRNIJE U ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA ZA SREDU 23. DECEMBRA.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track