Tomović: Da Fiorentina potvrdi prvo mesto u grupi
Foto: Reuters

Predvodnik druge najbolje odbrane Serije A pred meč Lige Evrope protiv PAOK-a

Tomović: Da Fiorentina potvrdi prvo mesto u grupi

Fudbal -

Fudbaleri Fiorentine dočekuju u četvrtak PAOK u petom kolu grupe J Lige Evrope, u meču kojim bi mogli da potvrde prolazak u nokaut fazu. ‘Viola’ je na čelu grupe sa tri poena više od Karabaha, uz ubedljivo bolju gol razliku.

Defanzivac kluba iz Firence, Nenad Tomović, kaže da njegov tim želi da i zvanično osigura prvo mesto.

-Sasvim smo zasluženo prvi u grupi i imamo šansu da već protiv PAOK-a na svom terenu i definitivno obezbedimo prolaz dalje. Svakako da grupnu fazu želimo da završimo na prvom mestu u grupi - kaže Tomović.

Fiorentina igra odlično na svim frontovima i u poslednja tri meseca ima samo jedan poraz. 29-godišnji Tomović smatra da je njegov tim mogao da ostvari još bolje rezultate.

-Iako u poslednje vreme imamo pozitivne rezultate, najviše možemo da žalimo za nerešenim rezultatima koje smo imali kod kuće, protiv Atalante, Krotonea i Sampdorije. Da smo tu ostvarili pobede, bili bismo u samom vrhu i svakako da bismo onda svi bili vrlo zadovoljni - rekao je Tomović.

Srpski fudbaler je jedan od najstandardnijih igrača Fiorentine, koja ove sezone ima jednu od najjačih odbrana u ligi, jer samo lider Juventus ima manje primljenih golova u dosadašnjem toku Serije A.

-Mogu da budem zadovoljan dosadašnjom minutažom i prikazanom igramo, ali sigurno da mogu još bolje. Trudim se da napredujem iz utakmice u utakmicu. Imamo jednu od najboljih odbrana u ligi i cilj nam je da iz skoro svake utakmice izađemo bez primljenog gola - objasnio je Tomović.

Meč Fiorentina – PAOK igra se u četvrtak od 19 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track