TOP PAPARACO: Vazura na bazenu ispija koktele sa direktorom Zvezde
Foto: Kurir Sport

Partizan se raspada, a direktor se rasipa u Grčkoj

TOP PAPARACO: Vazura na bazenu ispija koktele sa direktorom Zvezde

Fudbal -

Letovanje od milion dinara Generalni direktor crno-belih odmara se u luksuznom hotelu na Halkidikiju, gde mu društvo pravi bivši čelnik crveno-belih Zoran Stojadinović

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura letuje u luksuznom hotelu na Halkidikiju, gde najjeftiniji smeštaj za samo jednu noć staje 152.260,14 dinara. Na bazenu hotela društvo mu pravi nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

Vazura je u Grčku otputovao s porodicom, a tamo se susreo s jednim od najpoznatijih fudbalskih menadžera, što Kurir dokazuje ovim ekskluzivnim fotografijama. Inače, njih dvojica su u tesnim poslovnim vezama, budući da je Stojadinović i za vreme obavljanja direktorske funkcije na Marakani imao igrače u Humskoj, a pre nekog vremena na Vazurino insistiranje isplaćena mu je određena količina novca kako puštanjem menice ne bi ometao normalno funkcionisanje kluba.Direktor crno-belih na početku mandata imao je mesečnu platu od 138.757 dinara, da bi šest meseci kasnije potpisao novi ugovor koji mu garantuje da će do 31. decembra 2019. godine prihodovati 220.000 evra. Uz to, ima identične premije kao i prvotimci crno-belih, pa sebi može da priušti brčkanje u Grčkoj, gde samo jedna noć košta kao nekoliko prosečnih plata radnika u Partizanu, a i one kasne po nekoliko meseci.

Nije video prvu pobeduPARTIZAN POBEĐUJE KAD GA NEMAFudbaleri Partizana u Ivanjici su, tek u šestom pokušaju, ostvarili prvu ovosezonsku pobedu (2:0), a generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura zbog pomenutog odmora nije bio uz ekipu, koja prolazi možda i kroz najteži period u poslednjih desetak godina. Prema dostupnim informacija, on će se u Beograd vratiti tek u ponedeljak, što znači da ni sutra neće posmatrati crno-bele u derbi meču petog kola protiv Čukaričkog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track