TRENER ZVEZDE SE OTVORIO: Grof Božović posle meča sa Spartakom otkrio tajnu
Foto: Fonet

Zadovoljan utakmicom

TRENER ZVEZDE SE OTVORIO: Grof Božović posle meča sa Spartakom otkrio tajnu

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović bio je zadovoljan pobedom svog tima, nad liderom prvenstva Rusije, moskovskim Spartakom u prijateljskom meču u Beogradu.

- Rezultatski ne mogu reći da nam je utakmica bila bitna, koliko zbog navijača Zvezde i Spartaka. Imali smo dobar trening, istrčali se. Prija što smo pobedili, atmosfera izvanredna, a utakmica je opravdala očekivanja ovog naroda koji voli Spartak i Rusiju - rekao je Miodrag Božović i dodao:

- Navijanje je bilo fenomenalno. Baš kako treba. Zaslužili smo pobedu, iako će kritičari da pričaju da je Spartak došao bez devet reprezentativaca. To je ozbiljna ekipa koja u svom sastavu ima dosta dobrih igrača.

Grof je pohvalio nekoliko fudbalera.

- Ristić se vratio, odigrao je 60 minuta posle povrede. Milić je odigrao solidno, na njega može da se računa. Milošević i Vučićević pokazali da poseduju kvalitet.

Jednu od najboljih partija u Zvezdinom dresu pružio je Gabonac Gejlor Kanga.

- Kanga je bio motivisan. On je igrač kome treba motivacija, koji voli u težim utakmicama da pokaže da je kvalitetan igrač. Može on još mnogo bolje.

Miodrag Božović otkrio je da je pre dolaska u Zvezdu pregovarao sa Spartakom iz Moskve.

- Kada sam otišao iz Rostova, dve godine pre nego što sam došao u Zvezdu pregovarao sam sa Spartakom. Na sreću, ili nesreću, kako za koga... (smeh). Oni su trenutno prvi u Rusiji, posle dužeg perioda želim im titulu.

Potom se osvrnuo na domaće prvenstvo i utakmice koje očekuju crveno-bele.

- Nama je važniji ovaj naš Spartak iz Subotice. Da privedemo prvenstvo kako treba. Odmorili smo se dobro, osvežili. Nastavljamo da radimo, ova utakmica nam je stvarno dobro došla - zaključio je Grof Božović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Navijanje Delija uoči utakmice protiv Spartaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track