U ČETVRTAK MEČ SA KATAROM: Evo šta je šokiralo Orlove na treningu u Dohi
Foto: FSS

provera za superligaške igrače

U ČETVRTAK MEČ SA KATAROM: Evo šta je šokiralo Orlove na treningu u Dohi

Fudbal -

Posle skoro pet sati leta od Beograda do Dohe, reprezentaciju Srbije koju čine igrači iz Superlige, na aerodromu Hamad sačekala je temperatura od 36 stepeni Celzijusovih.

U hotelu veoma srdačan doček domaćina - piće dobrodošlice, a onda po komandi selektora Slavoljuba Muslina - trening.

"Orlovi" su smešteni samo deset minuta od stadiona Al Sad, zdanja na kome se legenda madridskog Reala, Raul Gonzales, oprostio od aktivnog igranja fudbala, a na kome će Srbija sutra od 18.00 srednjeevropskom vremenu imati proveru protiv domaćina Svetskog prvenstva 2022, selekcije Katara.

Kada su se izabranici selektora Slavoljuba Muslina pojavili na stadionu bili su šokirani - specijalni rashladni uređaji unutar objekta spustili su temperaturu na samo 19 stepeni!

"Zaista fenomenalni uslovi, travnata podloga je izvenredna, a klima uređaji su učinili da se igrači osećaju sjajno. Nama je veoma važno da ne bude nekih povreda, a onda i da steknemo utisak o svakom igraču. Uglavnom, već sada možemo da kažemo da nismo pogrešili što smo došli ovde, zbog prijema, odličnog stadiona i naravno provere od koje očekujemo da nam da sliku o igračima iz domaće lige", rekao je Goran Bunjevčević, sportski direktor FSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track