U SUSRET DERBIJU: Gde je hrana, tu je Božinov
Foto: Dragana Udovičić

Super izgleda koliko jede

U SUSRET DERBIJU: Gde je hrana, tu je Božinov

Fudbal -

Bugarina iz Partizana mnogi zezaju da je debeo, a on kaže da mu je kilograme izmislio Tomić, za kojeg kaže da ima psiholoških problema

Valeri Božinov, kao i većina partizanovaca, s nestrpljenjem očekuje početak večitog derbija u subotu na stadionu u Humskoj jer veruje da svaki naredni dan donosi samo radost crno-belima i da su svu tugu istrošili lošim početkom sezone. Iskusni bugarski centarfor ne krije da su njemu bolji dani došli onog trenutka kada je Ivan Tomić prepustio svoje mesto na klupi Marku Nikoliću.- Ivan Tomić je čudan čovek. Izmišljao je probleme kod drugih, a u stvari ih je samo on imao. To su neki psihološki problemi... Na bugarskom jeziku bih bolje objasnio šta mu fali. Srpski mi nije dovoljno dobar da bih objasnio šta se dešavalo s njim - kaže Božinov.

Ručak... Božinov i Leonardo sa Biljom, Foto: Dragana Udovičić
Ručak... Božinov i Leonardo sa Biljom, Foto: Dragana Udovičić

Niste ga zaboravili zbog njegovog potenciranja vaših kilograma?- Kakvi kilogrami? Njih je samo Tomić video. Posle je pričao da su ga igrači namerno minirali, a prava istina je da je Tomića iz Partizana oterao Tomić. On je sam kriv što je otišao.Kako je kod Marka Nikolića?- Meni je fenomenalno jer je prvo reč o dobrom čoveku, a i odličnom treneru. Kod njega igramo sa dva špica. Uostalom, počeli smo da pobeđujemo - zaključio je Božinov u razgovoru za Kurir pred ručak koji je obilovao isključivo zdravom hranom.

Široke ruke Valeri Božinov nestrpljivo čeka subotnji okršaj sa ZvezdomDAO BIH PLATU ZA POBEDU U DERBIJU!Šta očekujete od derbija?- Ostavio bih celu platu samo da Partizan dobije derbi. Nisam još osetio zadovoljstvo zbog pobede protiv Zvezde, pa mi je zato ona prioritet, a ne razmišljam o tome da li ću dati gol ili neću, da li ću slaviti i kako ću ga proslaviti... Važna nam je ta pobeda da i naši navijači budu srećni. Hvala celoj Srbiji jer se osećam kao Srbin posle samo godinu dana života ovde... Imam veliko poštovanje prema Srbiji - istakao je bugarski fudbaler.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track