U SUSRET DERBIJU ZVEZDA - PARTIZAN Oženjeni: 8:6! Broj dece: 14:10
Foto: Nebojša Mandić

Fudbaleri naša dva najtrofejnija kluba iz drugog ugla

U SUSRET DERBIJU ZVEZDA - PARTIZAN Oženjeni: 8:6! Broj dece: 14:10

Fudbal -

U taboru crno-belih ima više slobodnih momaka, dok u komšiluku može da se napravi mali vrtić

Okršaj fudbalera Crvene zvezde i Partizana u subotu od 18 časova biće po mnogo čemu zanimljiv, a Kurir vam otkriva bračni status igrača dva kluba.

Porodični čovek... Aleksandar Luković sa suprugom i decom
Porodični čovek... Aleksandar Luković sa suprugom i decom

Zanimljivo je da u startnim postavama oba kluba prednost imaju „slobodnjaci“, to jest igrači koji još nisu stali na ludi kamen. U startnoj postavi Crvene zvezde su petorica oženjenih: kapiten Luković, Anđelković, Ruiz, Donald i Le Talek.

Slična situacija je i kod Partizana, tamo su samo četvorica oženjena - Vulićević, Ostojić, Everton i Stevanović. Ukupno gledano, ako se sagledaju i igrači sa Zvezdine klupe, devetorica su oženjena, a u Partizanu trojica manje. Očigledno je da i jedni i drugi slabo misle na nacionalni priraštaj.Zanimljiv status imaju dvojica stranaca koji bi mogli da odluče derbi. Kanga iz Crvene zvezde i Leonardo iz Partizana nisu oženjeni, ali imaju decu, obojica po sina.

Za primer... Saša Ilić sa sinom
Za primer... Saša Ilić sa sinom

Svi oni oženjeni dobiće veliku podršku od svojih potomaka, mada je pitanje koliko će dečice doći na stadion, što iz bezbednosnih razloga, što zbog toga što su još mali. I zvezdaše i partizanovce bodriće po osmoro dece.

- Moje ćerkice ovaj put neće biti na derbiju. Supruga je odlučila da ostanu kod kuće i navijaju za tatu uz televizor - rekao je Donald Mičel.Fakat je da slobodnih, ali samo na venčanom papiru, ima više. Svi oni koji nisu oženjeni imaju devojke, neki i verenice.

Treneri slobodniGROF RAZVEDEN, MARKO OŽENJENMiodrag Božović se razveo od supruge Holanđanke, sa kojom ima sinove Dejana (17) i Milana (14). Stariji sin živi sa njim u Beogradu, dok je mlađi s majkom, a raspuste provodi s ocem. Marko Nikolić je oženjen i ima jedno dete.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track