UDARILA KRIZA: Zvezdaši spali na polovne automobile
Foto: Sasa Pavlic

Kurir zavirio u vozni park igrača s Marakane

UDARILA KRIZA: Zvezdaši spali na polovne automobile

Fudbal -
Nema plate, pa ni brzih automobila: Fudbaleri Zvezde na prvi trening u 2015. došli prosečnim automobilima, a neki su čak koristili i autobus
1 / 6 Foto: Sasa Pavlic

Gradski prevoz, taksi, osrednji automobili, limuzine... Za šipku u prevozu su se držali najmlađi, starosedeoci su došli u svojim polovnjacima, dok su igrači koji iza sebe imaju inostranu karijeru stigli u luksuznim automobilima na početak priprema Crvene zvezde za nastavak sezone.

Skroman i uredan... Savo Pavićević
Skroman i uredan... Savo Pavićević

Parking fudbalskog kluba Crvena zvezda u prošlosti je bio mesto gde su se stacionirali četvorotočkaši velike vrednosti. Promenilo se štošta u Ljutice Bogdana, pa i to. Luksuzna kola sada mogu da priušte samo fudbaleri koji su igrali (zaradili) u inostranstvu. Tako su juče u džipovima stigli Luković, novajlija Stojanović i Kahriman. Uz trenera Lalatovića tu se završava spisak igrača s „povišenim vozilima“. I preostali eksgastarbajteri mogu da se pohvale solidnim vozilima - Miloš Bosančić („mercedes“) i Novak Martinović („pasat“), kao i pomoćni trener Vidak Bratić.

Krije godinu proizvodnje... Marko Petković
Krije godinu proizvodnje... Marko Petković

A do pre samo nekoliko meseci ispred svlačionice sijali su Milijašev „audi Q5“, Ninkovićev „mercedes CL500“, Mrđin „mini-kuper S“, Rakićev BMW X6...Momci koji još nisu uspeli da nađu uhlebljenje u inostranstvu ne mogu sebi da priušte besne mašine. Tako Kovačević, Petković, Lazović i ostali moraju da se zadovolje automobilima iz srednje kategorije. Klinci će morati još malo da se voze GSP, ali to je i jedini ispravan put kojim bi trebalo da idu.

Zaobilazi perionicu... Damir Kahriman
Zaobilazi perionicu... Damir Kahriman

Prljavo, prljavoLUNE I SAVO JEDINI OPRALI AUTOPrvotimci Zvezde svoje ljubimce prepustili su vremenskim uslovima. Tako je juče na parkingu Marakane veliki broj automobila bio baš prljav. Stanje se malo promenilo kada su stigli Aleksandar Luković u „mercedesu ML320“ i Savo Pavićević u skromnoj „kiji“.Zaledila se „mečka“BOSANČIĆ BEZ GREJANJAMeđu prvima je na početak priprema stigao Miloš Bosančić u „mercedesu“.- Smrz‘o sam se. Ne radi mi grejanje - prozborio je Boske po izlasku iz kola.Sugerisali smo mu da poseti majstora i reši problem.Odakle? Nema se - uz osmeh je poručio vezista Zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track