UEFA deli karte, Kocić to nije znao
Foto: Dado Đilas

FS Srbije sklonio igrače

UEFA deli karte, Kocić to nije znao

Fudbal -
Ivković: Rešićemo problem, najvažnije je da atmosfera u našem timu nije narušena

Futsal igrači Srbije juče nisu mogli pred novinare. Zvanična verzija bila je da je u pitanju umor, a prava istina je da se vrhu FSS nije dopala izjava Mladena Kocića posle meča s Rusima.Najbolji srpski futsaler Mladen Kocić javno je prozvao vrh FSS, koji je oduzeo karte porodicama, prijateljima i navijačima Srbije i smestio ih u gornji sektor, umesto na tribinu preko puta novinara, odakle su posmatrali većinu mečeva nacionalnog tima na EP.Generalni sekretar FSS Nebojša Ivković kaže da Savez nije krivac za nesporazum s kartama.

- Nije to baš tako kako je Kocić rekao. Dao je izjavu pod tenzijom, posle teške i iscrpljujuće utakmice. Raspodelu karata radi UEFA, oni daju ono što im je na raspolaganju, a onda mi šta dobijemo podelimo. Nismo gospodari situacije. Mi ćemo interno rešiti taj problem, ako ga uopšte i ima. Savez je uložio dosta da napravimo ovo EP i UEFA je oduševljena organizacijom i posetom - rekao je Ivković za Kurir i dodao:

- Najvažnije od svega je da atmosfera u našem timu nije narušena. I da danas svi zajedno imamo isti cilj, a to je medalja.(A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track