VIJEIRA O DERBIJU: Daću gol  Partizanu za majku i oca
Foto: Nebojša Mandić

Čeka subotu

VIJEIRA O DERBIJU: Daću gol Partizanu za majku i oca

Fudbal -
Na prošlom derbiju Ugo Vijeira pogotke posvetio preminuloj verenici Edini, a nastup s mnogo emocija u dresu Zvezde obećava i za subotu

Ugo Vijeira na prošlom derbiju dva gola posvetio je svojoj rano preminuloj verenici Edini, a u subotu će imati veliku podršku prijatelja, oca i majke.Portugalac je jesenas bio ključni igrač u trijumfu Crvene zvezde nad Partizanom (3:1). Skromni napadač i u Humskoj želi da nastavi u istom ritmu i svom timu obezbedi 21. pobedu u nizu.Pobedićemo opet- Pokušaćemo opet da pobedimo, kao i u prvom derbiju. Imaću podršku najmilijih na derbiju i to mi mnogo znači. Sigurno dolaze moji prijatelji iz Portugala, kao i majka i otac. Opet će kod mene da rade emocije. Očekujem ih sve i na proleće, da budu ovde na kraju prvenstva kad budemo slavili titulu - rekao je Ugo Vijeira na pitanje Kurira.Portugalac je najbolji prijatelj s Argentincem Luisom Ibanjezom, a njih dvojica imaju odličnu komunikaciju na terenu i van njega.Platiću večeru- Voleo bih, naravno, da postignem gol, ali nije to toliko važno. Bitno je da Crvena zvezda pobedi, makar i njihovim autogolom. Čekam Ibanjezovu asistenciju. Da pomogne. Znam da će me to koštati jer ga posle svake asistencije vodim na večeru, ali nema veze. Isplati se (smeh).Bez obzira na veliku razliku od 29 bodova viška i položaj na tabeli, Vijeira, kao i većina fudbalera Crvene zvezde, poštuje fudbalere Partizana.- Partizan je veliko ime. I to će uvek biti, bez obzira na trenutnu situaciju i sastav ekipe. Ne treba ih potcenjivati. Derbi je derbi, takve utakmice su uvek najteže i najlepše za igranje. Gledaćemo da radimo isto kao i na prošlom derbiju, da dajemo golove i na kraju pobedimo - zaključio je Ugo Vijeira.

Spreman na provokacijeNEĆU SVAĐU NA TERENUUgo Vijeira prvi je strelac srpske Superlige sa 15 golova, a u derbiju je spreman na provokacije i grubu igru protivnika.- Spreman sam na sve, ali verujem da ćemo i mi i oni igrati fudbal i poštovati fer-plej. Ne znam šta će oni da rade. Nisam ih gledao, znam da su promenili mnogo igrača. Ja ću igrati svoj fudbal. Neću se svađati, nisam takav igrač - poručio je Vijeira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track