(FOTO) UHAPŠEN MILOŠ VAZURA: Direktor Partizana priveden zbog pištolja, danas na saslušanju!
Foto: Saša Pavlić

Pronađeno oružje bez dozvole

(FOTO) UHAPŠEN MILOŠ VAZURA: Direktor Partizana priveden zbog pištolja, danas na saslušanju!

Fudbal -

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, priveden je u nedelju uveče zbog nelegalnog posedovanja oružja.

1 / 5

Uhapšeni su i članovi Vazurinog obezbeđenja. Među njima je i Zoran J. (52). Vazura je priveden na Voždovcu, prilikom rutinske kontrole vozila u kome se nalazio.

Pripadnici policije su pronašli pištolj bez dozvole. Vazuri je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati!

Vazura će tokom dana biti doveden u Drugo osnovno javno tužilaštvo na saslušanje. Njegov advokat Veljko Delibašić je izjavio da očekuje da Vazura tokom dana bude pušten na slobodu."U pitanju je greška i verujem da će nakon izvršenih provera Vazura biti pušten na slobodu i da se protiv njega neće voditi krivični postupak", rekao je Delibašić za Kurir.

Za nošenje oružja bez dozvole predviđena je zatvorska kazna od 2 do 12 godina.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Na funkcionera FK Partizan Miloša Vazuru 28. aprila 2016. godine izvršen je napad ispred stadiona Partizana. Tada je teške povrede zadobio radnik njegovog obezbeđenja Božo Kumburović.

Incident se dogodio ispred prostorija kluba FK Partizan, a zabeležile su ga sigurnosne kamere, na osnovu čijih snimaka su nekoliko dana kasnije uhapšeni napadači.

Opisujući svoje sećanje na incident, Vazura je u sudu ispričao da je izašavši iz kola prišao da se pozdravi sa Belivukom, Ristićem i Stankovićem, s tim što su se on i Stanković odvojili par koraka sa strane.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Pričali smo o dve struje u klubu i problemima koje Partizan ima. U jednom trenutku sam video da se nešto dešava, a onda Božu kako leži na zemlji i ja sam pobegao ka prostorijama kluba, što se vidi na snimku (bezbednosne kamere)", ispričao je direktor FK Partizan.

Odgovarajući na pitanje sudije, Vazura je rekao da nije čuo o čemu su pričali Belivuk i Ristić sa Kumburovićem jer je razgovarao sa Stankovićem.

Nakon Vazure svedočio je njegov vozač Vladimir Moravčević koji takođe nije video ko je udario Božu Kumburovića. Moravčević je ispričao da je Vazura izašao iz kola na parkingu i rekao njemu i Kumburoviću da ostanu unutra.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Foto: Kurir
Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Direktor Partizana Miloš Vazura u provodu sa prijateljima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track