UPRAVA LALA DREŠI KESU: Posebne premije fudbalerima Vojvodine za pobedu protiv Zvezde
Foto: Fkvojvodina.rs

Novosađani brane prvo mesto na tabeli

UPRAVA LALA DREŠI KESU: Posebne premije fudbalerima Vojvodine za pobedu protiv Zvezde

Fudbal -

Upravni odbor i sponzori fudbalskog kluba Vojvodina daće posebne premije igračima i stručnom štabu u slučaju pobede protiv Crvene zvezde u predstojećoj prvenstvenoj utakmici, saopšteno je danas.

"Zbog važnosti utakmice koja se u nedelju igra na stadionu 'Rajko Mitić' u Beogradu i velike želje da se Vojvodina učvrsti na liderskoj poziciji na tabeli Super lige, Upravni odbor i Sponzorski pul kluba odlučili su da igračima i članovima stručnog štaba isplate ekstra premije ukoliko se ekipa sa gostovanja vrati sa osvojena tri boda", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Fudbaleri Vojvodine igraju u nedelju od 19 časova u Beogradu protiv Crvene zvezde utakmicu 10. kola Super lige Srbije. Novosadjani su iskoristili poraz Zvezde u "večitom" derbiju od Partizana i pobedom protiv Borca u prošlom kolu (2:1) preuzeli prvo mesto na tabeli sa bodom više, pa bi se u slučaju pobede u nedelju učvrstili na prvom mestu.

"Istovremeno, izražavamo veliku želju da na gostujućem terenu pokažemo jedinstvo navijača, igrača, stručnog štaba, sponzora i uprave kluba, te da na sportski i viteški način dodjemo do pobede. Mi smo jedno - to je naša snaga", piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track