UŽAS: Navijači kluba u Srbiji u svlačionici repetirali pištolj i stavili na glavu igraču

Strašno

UŽAS: Navijači kluba u Srbiji u svlačionici repetirali pištolj i stavili na glavu igraču

Fudbal -
Predsednik sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica rekao da su navijači Novog Pazara pretili igraču tog kluba Žarku Udovičiću.

Pištolj na glavu! I to repetiran! Navijači igraču! Da li je moguće da se to desi u srpskom fudbalu?! Moguće je! Desilo se, tvrdi sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" na čelu sa predsednikom Mirkom Poledicom.

Naime, na FB profilu tog sindikata tokom večeri u ponedeljak objavljeno je sledeće: "Kako smo obavešteni, danas se u toku dana desio incident, navijači jednog kluba su u svlačionici repetirali pištolj i stavili na glavu jednom igraču... Dok ne budemo dobili dozvolu igrača nećemo objavljivati njegovo, kao ni ime kluba", stoji u postu na stranici tog sindikata.

Kasnije uveče Mirko Poledica je, gostujući na SOS kanalu, obelodanio da se incident dogodio u svlačionici Novog Pazara uoči treninga, a da je na meti huligana bio Žarko Udovičić. Nezvanično, fudbaler se našao na udaru zbog penala promašenog na Banjici na utakmici prvog prolećnog kola Superlige. Novi Pazar je izgubio od Rada minimalnim rezultatom.

Udovičić je zatim raskinuo ugovor sa klubom sa Jošanice.

Čitali smo i slušali priče o sličnim zastrašujućim događajima u nekim dalekim zemljama i nekim dalekim ligama, ali u Srbiji ovaj slučaj predstavlja incident bez presedana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track