UŽASNA NESREĆA U GRČKOJ: Na Tasosu teško povređen mladi fudbaler iz Starih Banovaca
Foto: Facebook Printscreen

Marko Subotić igra za Dunav

UŽASNA NESREĆA U GRČKOJ: Na Tasosu teško povređen mladi fudbaler iz Starih Banovaca

Fudbal -

Fudbaler ekipe Dunav iz Starih Banovaca Marko Subotić teško je povređen, a njegova devojka Andrijana Dević poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu dogodila na ostrvu Tasos u Grčkoj.

Tragedija se dogodila kada su Subotić i devojka skliznuli s puta skuterom koji je mladi fudbaler iznajmio prethodno veče. Devojka, koja je bila suvozač, na mestu je ostala mrtva, a mladić je teško povređen.Marko Subotić je pri prijemu u bolnicu bio bez svesti, on se kasnije probudio, ali se i dalje nalazi u teškom stanju. On je prema nezvaničnim informacijama zadobio prelom noge. Lokalna policija je uzela izjavu i od Markove rođene sestre Maje, koja je s njim bila na letovanju.

Poznanik porodice Subotić kaže da su Markov otac i sestra hitno otišli u Grčku.

"Markov otac je avionom otišao na Tasos. Tamo je iz Ciriha, gde živi, krenula i njegova sestra Bojana. Marko živi sa roditeljima, koji su rodom iz Hrvatske, a igrao je fudbal za lokalne timove", rekao je poznanik porodice.

Generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić potvrdio je u subotu uveče da je identifikovana devojka koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na grčkom ostrvu Tasos srpska državljanka i da je njena porodica o tome obaveštena."Pre nekog vremena dobili smo potvrdu od grčke policije da se radi o devojci koja je naša državljanka i čiji je identitet utvrđen", rekao je Pavić.Srpski konzul je precizirao da će zvanična potvrda o pogibiji devojke biti dostavljena preko Ministarstva spoljnih poslova. Pavić je rekao da je konzulat u kontaktu sa policijskom organima, bolnicom i porodicom povređenog.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track