(VIDEO) NAĐ U SUZAMA: Nisam tukao ni decu ni Jelenu, varala me sa saigračem iz Partizana
Foto: Marina Lopičić

Porodični skandal

(VIDEO) NAĐ U SUZAMA: Nisam tukao ni decu ni Jelenu, varala me sa saigračem iz Partizana

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Albert Nađ našao se u epicentru skandala zbog optužbi bivše supruge Jelene da je zlostavljao nju i njihovo troje dece i da ne plaća alimentaciju.

Na te optužbe Albert Nađ odgovarao je u emisiji "Aktuelno" na TV Pink.

Jelena ga, između ostalog, tereti da ju je tukao, čak i pokušao da je zadavi, zbog čega je tužilaštvo naložilo policiji da ispita njene navode. Takođe, bivša žena je optužila Alberta da je maltretirao i decu i da ne plaća alimentaciju.

Bivši fudbaler je iscrpno govorio o svom odnosu sa bivšom suprugom Jelenom i decom, ali i veličao sadašnju ženu Mirnu, koja ga, kako sam kaže, sada izdržava i pritom trpi veliki pritisak zbog cele situacije.

Nađ tvrdi da nikada nije tukao Jelenu, pa ni u prvoj trudnoći, jer ga je ona optužila da zbog tih batina njihovo prvo dete ima urođenu kataraktu.

Iscrpno je 41-godišnji Zemunac govorio i o finansijskom posrtanju za koji optužuje upravo Jelenu.

Takođe, Albert je, sa suzama u očima, konstatovao da pati za decom koju mu Jelena, kako tvrdi, ne dozvoljava da vidi.

UŽIVO:

23:16 - Poruka deci:"Oni znaju da ih tata puno voli i da je sve što je imao dao za njih. I da imaju još jednu sestru, ili da kažem polusestru, koju bi trebalo da upoznaju".

23:13 - I na kraju, voditeljka je ponovila pitanje: Da li ste tukli Jelenu dok je bila trudna?I Nađov odgovor je bio isti: "Nisam ni nasilnik ni silovatelj".

22:48 - "Rodilo mi se dete sa sadašnjom suprugom... Da li je normalno da moja bivša supruga kaže da Helena neće biti sestra našoj deci", kaže Nađ.

22:46 -Morao je Albert da prokomentariše potvrdu da je Jelena platila više od 20.000 evra školi "Ruđer Bošković", u koju deca idu."Plaćam... I platiću sve što se duguje".A kada je voditeljka pitala da li ima još dugova prema školi s obzirom na to da je Jelena platila to što je platila, Nađ je rekao:"Pa zar bi dolazili da mi popisuju stvari?!"

Foto: Printscreen/Twitter
Foto: Printscreen/Twitter

22:44 - Podsetio je Nađ na jedan incident iz vremena dok je bio direktor Partizana."Kad joj je ponestalo alimentacije - kako li se potrošilo 2.000 evra za deset dana - došla mi je u kancelariju i tražila još, jer je stalno imala probleme s kafićem. Onda mi je rasturila kancelariju. Kad su me pitali da li da zovu policiju, rekao sam ne, jer je to majka moje dece.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

22:42 - "Ljudi, pustite me, samo hoću mir. Ne treba ništa drugo", ponovo je Nađ pustio suze i nastavio:"Sve sam ostavio njoj i deci. Samo u nekretninama je bilo više od pola miliona evra".

22:41 - "Da detetu od četiri meseca želi kovčeg? Da li to ijedna majka može?", pita se Nađ tvrdeći da je to Jelena poručila njegovoj ćerci.

22:40 - Jel vam je teško? - pitala je voditeljka."Mnogo mi je teško".

22:37 - Nađ se zahvalio nekadašnjem saigraču s kojim ga je Jelena varala."Hvala kolegi, jer mi je, ne mogu da kažem spasao, ali omogućio da živim ovako kako sada živim. Sada nemam finansije, ali ko me zna, zna me da mi je dovoljno 25 dinara do odem na pecanje i nađem mir".

22:36 - Priznao je Albert da je hteo da se potuče i sa ocem i sa bratom, a kada je upitan zašto, rekao je:"Nisam hteo ovo da iznosim, ali izneću: Ta žena se bavi nečim, ne znam čime, ali se bavi nečim zajedno sa svojom majkom. To ne mogu da opišem".

22:35 - Upitan da li je dobio poziv vezan za "pokušaj ubistva Jelene Nađ", odgovorio je:"Nisam, ali ako dobijem poziv, odazvaću se".

22:33 - "Trenutno moja supruga plaća mojoj deci alimentaciju. Ne stidim se da to kažem i ponosan sam na nju. Naučio sam da živim i sa milionima, ali i sa jednim dinarom na računu", kaže Nađ.

22:31 - Naširoko je Albert pričao o, kako kaže, gladi za parama bivše supruge."Bila je ovlašćena na sve moje kartice... Desilo mi se, dok smo živeli u Španiji, da me pozove čovek iz banke da kaže da je obavljena čudna transakcija u jednom butiku od 12.000 evra ili maraka, ne sećam se tačno. Pitao me je da li da blokira karticu, a ja sam potvrdno odgovorio. Kasnije sam saznao da je moja žena kupila haljinu za taj iznos".

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

22:25 - Nađ kaže da pati što ne viđa decu."Naravno da patim za svojom decom kada ih godinu i nešto nisam video. Mnogo puta sam zvao telefonom. Doživljavao sam, kada pozovem srednjeg sina, da mu se otme telefon i prekine kontakt. Zvao sam direktorku škole u koju ide Jana, jer dete nisam video godinu dana. Otišao sam na zakazana otvorena vrata kod učiteljice. Jana me je sa oduševljenjem dočekala. Pitao sam Janu da li je neko čeka da je vodi kući. Ona mi je rekla da je valjda deda došao. Kada sam je pitao da li želi da ide s dedom ili sa ocem, rekla je da želi samnom. Otišla je da to saopšti dedi, odnosno ispostavilo se da je to bio teča, i vratila se posle pet minuta. I dok sam ja pričao s učiteljicom, u učionicu je uletela Jelena odvela dete i ponovo mi slala poruke da više ne prilazim detetu".

22:20 - Pričao je Nađ o pritisku koja njegova sadašnja supruga trpi."Dete (prim.aut. koje ima sa sadašnjom suprugom) mi je nazivala ustaškim kopiletom, jer je moja supruga rođena u Osijeku. To se desilo kada je kao slučajno prolazila pored moje zgrade. To sam prijavio. Podneo sam četiri ili pet takvih prijava. Uvek su mi govorili da se smirim i da ona samo traži pažnju".

22:18 - Na pitanje da li je zbog Jelene imao prekid u odnosima sa najbližima, rekao je:"Istina je! Osam ili devet godina nisam razgovarao ni sa ocem ni sa majkom ni zbog bratom ni sa kumom. Zbog eks supruge. Nije mi dozvoljavala. Bio sam budala. Voleo sam je. Bili su mi centar sveta".U dahu je nastavio:"I sa ujakom sam prekinuo kontakt jer ga je Jelena optuživala da joj se nabacivao, a onda je došla na sahranu da mu ljubi leš".

22:16 - Albert se dotakao i Jelenine majke."Bivša tašta mi je katastrofa. Tvrdila je da imam vanbračno dete, a Jeleni 24 sata puni glavu".

22:15 - Usledilo je konkretno pitanje - da li ste suprugu tukli u trudnoći?"Ne!", kategorično je odgovorio Nađ i uzvratio pitanjem: "Da li biste vi takvoj osobi rodili još dvoje dece?!"A na pitanje da li je uopšte tukao Jelenu, ponovo je bio kategoričan:"Ne!"

EVO KAKO JE PRIČALA JELENA:

21:57 - "Dok još nismo bili sudski razvedeni, plaćao sam odlazak u Diznilend, pa more u Turskoj... A kada bi me sin pitao da i mama ide, rekao sam: Naravno".

21:53 - "Porodicu Ždero (prim.aut. Jelenina porodica) sam izdržavao 15 godina. I nije mi žao. Moju majku nisam mogao da spasem, a njenu majku sam spasavao dva puta", kaže Nađ.

21:52 - O navodima da je Jelenu tukao u prvoj trudnoći zbog čega je dete rođeno s urođenom kataraktom i da nije hteo da plati operaciju, Nađ je rekao:"Pa ko je platio?! Jedini sam ja radio u tih 15 godina braka. Postoji izjava starijeg sina da sam plaćao sve operacije. Poslednja operacija je trebalo da se obavi prošle godine i mogla je da se obavi ovde, a traženo je od mene da se obavi u Barseloni, kao i prva. Nisam bio u mogućnosti da odgovorim tom zahtevu. Ljudi, nemam".

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:47 - Evo šta je Nađ rekao na Jelenine optužbe da ju je jednog dana 2010. godine tukao i pokušao da siluje pred decom:"Već sam rekao - niti sam silovatelj niti sam nasilnik. Tu su državni organi. Spreman sam na sve. Šta je čekala šest godina?!"A na konstataciju voditelja da je sin svedočio, Nađ je nastavio:"To su sve njene manipulacije".Upitan da li ga je ikada policija zvala zbog tog krivičnog dela, odgovorio je:"Nikada", rekao je Nađ i nastavio:"Jedini poziv sam imao onaj oko alimentacije i tom pozivu sam se odazvao".

21:42 - "Optužila je (prim. aut. Jelena) moju sadašnju suprugu da je tukla maloletnu Janu", tvrdi Nađ."Janu sam vodio kod moje sadašnje supruge u salon, pa mi je tražila da ponovo ide".

21:41 - "O šest godina pakla posle razvoda sam do sada ćutao samo zbog dece", nastavio je nekadašni fudbaler.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:40 - "Neka mi oprosti sin Nikola. Prošle nedelje, kada je znao da će njegova majka ići na televiziju, tražio mi je da ne ide u petak u školu, jer će ga biti sramota. Nazvao sam razrednu, pričao s njom i zamolio je da mu opravda izostanak. Sada se Nikoli izvinjavam, jer njegova majka ne zna da nije išao u školu", sa suzama u očima je govorio Albert Nađ.

21:37 - "Sada se viđam samo sa srednjim detetom (sinom) i to mnogo manje u odnosu na to koliko bih voleo da ga viđam, jer i on oseća strah. Živi s majkom pod konstantnim pritiskom", priča 41-godišnjak."I dok sam viđao svo troje, bilo im je zabranjeno da idu kod mojih roditelja, pa i na sahranu kada mi je majka umrla. Branila im je njihova majka"."Jednom sam prekršio pravilo i odveo ih kod mojih roditelja. Deca su imala problema kada su se vratila kući".

21:31 - Osvrnuo se Nađ i na DNK veštačenje koje je svojevremeno tražio za ćerku Janu, najmlađe dete:

"Svaki otac ima pravo na to ako ima sumnje. A sumnjao sam jer smo se i razveli zato što sam je uhvatio da ima intimne odnose sa jednim mojim kolegom. Presrećan sam što je Jana Nađ moje dete".

21:30 - "Trenutno ne zarađujem. Živim od supruge, pomoći njenog oca i mog oca. Ne stidim se toga iako sam imao milione".Na pitanje gde su mu milioni, odgovorio:"Sve sam uložio u decu i bivšu ženu".

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:28 - "Ostavio sam joj kuću, automobil i stan da uživa sa decom. Posle svega mi je tražila da joj pomognem oko kafića, što sam, ja budala, uradio. A onda mi stigne kazna od 10, 11 hiljada evra za njeno pogrešno parkiranje iako je imala garažno mesto", tvrdi Nađ.

21:25 - "Čudne stvari su se dešavale... Javnost je upoznata da je naš advokat pištoljem pretio mojoj sadašnjoj supruzi, posle čega smo posumnjali da ima skoro direktan kontakt sa advokatom moje bivše supruge. Prijavili smo taj slučaj policiji i od tada se ništa nije dogodilo", dodao je Nađ.

21:22 - Reagovao je bivši fudbaler i na reči Jelene da je morala da proda stan i preseli se kod roditelja dok ne završi kuću, koju su ona i Albert počeli da grade dok su bili u braku."Nezavršena kuća?", zapitao se on i dodao:"U kuću je uloženo više od 300.000 evra. Evo potvrde izvođača da je sve to platio Albert Nađ. Koja je to kuća nezavršena ako je u nju toliko uloženo?!"

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

20:18 - Jelena je navela da Albert nije plaćao alimentaciju, odnosno da je od 2013. platio samo tri."Ovde je dokaz da je alimentacija plaćena za februar 2016", kaže Nađ pokazujući dokumenta i dodao:"Bio sam glup jer sam davao novac na ruke".Zatim je govorio o plaćanju školarine za decu, koja je iznosila 8.000 evra za osnovnu, a 12.000 evra za srednju."Ovo su potvrde da sam i ove godine plaćao školarinu", ponovo je Nađ pokazao neke papire."Rođena sestra moje supruge Mirne nam je pozajmila novac za tu školarinu".

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:12 - O navodnom napadu na decu, Nađ je rekao:"Veliki manipulator - eks Nađ, moja bivša supruga".Kako da vam verujemo?, usledilo je pitanje."Pokazaću vam poruke... Moj sin je pre godinu dana, kada je imao 19 godina, došao kući s devojkom, a majka mu nije dozvolila. Otišao je od kuće i nazvao mene iako nismo govorili dve godine. Skočio sam i otišao sam da se vidimo".

21:11 - "Niti sam silovatelj niti sam nasilnik. I ne želim više da pričam o tome", dodao je Nađ.Na pitanje da li je tukao Jelenu na medenom mesecu kako ona tvrdi, odgovorio je:"Ne! Živeli smo posle toga 15 godina zajedno. Rodila mi je troje predivne dece".

21:08 - "Došao sam na televiziju zbog dece i njima se izvinjavam što su deo svega ovoga. Ovo je otišlo predaleko. O meni se priča da sam zločinac i nasilnik", počeo je Nađ priču.

20:29 - Albert Nađ dolazi na TV Pink sa suprugom Mirnom.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track