(VIDEO) PARNI VALJAK RAZLUPAN: Nova bruka Partizana, crno-beli poraženi i od Metalca!
Foto: Partizan.rs

Nastavlja se agonija kluba iz Humske

(VIDEO) PARNI VALJAK RAZLUPAN: Nova bruka Partizana, crno-beli poraženi i od Metalca!

Fudbal -
Partizan posle novog poraza za liderom Superlige Srbije, Crvenom zvezdom zaostaje čak 19 bodova

GORNJI MILANOVAC - Fudbaleri Metalca pobedili su u Gornjem Milanovcu ekipu Partizana 1:0 (1:0) u meču 16. kola Superlige Srbije.Jedini gol na utakmici postigao je Mladenović sa penala u 17. minutu. Prethodno je Ostojić oborio Đenića i dobio žuti karton. Mladenović je bio siguran sa 11 metara. Ostojić je u 30. minutu dobio crveni karton zbog prekršaja nad Đenićem.Partizan u prvom delu nije stvorio šansu, a crno-beli su zaigrali angažovanije u drugom delu i imali prilike preko Šaponjića i Stevanovića, ali promene rezultata nije bilo. Ovo je bila prva pobeda Metalca u istoriji u duelima sa Partizanom. Ujedno, Metalac je zabeležio prva tri boda u Gornjem Milanovcu ove sezone, koji će mu puno značiti u borbi za opstanak.Partizan je trenutno četvrti na tabeli sa sa samo 25 bodova.Tim Ljubinka Drulovića doživeo je peti poraz u domaćem takmičenju, ostvarivši samo jednu pobedu u poslednje četiri utakmice. Partizan se ovim porazom oprostio od titule pošto mu vodeća Crvena zvezda sada beži ogromnih 19 bodova.

Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs

TOK MEČA90+4. Kraj utakmice! Istorijska pobeda Metalca!89. minut - Kontra Metalca 4 na 2. Dimitrijević sa oko 15 metara šutira, a Kljajić brani.

85. minut - Partizan napada, Metalac se brani. Bez prave prilike na obe strane.

Simov dobija samo žuti karton
Nova šansa za Metalac
Partizan traži penal.
74. minut - Crno-beli napadaju, ali nema promene rezultata 65. minut - Nova prilika za Partizan.
63. minut - Šaponjić ne koristi veliku šansu.
52. minut - Velika šansa za Metalac.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme

1. POLUVREME

45. minut - Partizan u 1. poluvremenu nije uputio nijedan šut u okvir gola Metalca!!!

40. minut - Brkić je prvi fudbaler Metalca koji je dobio žuti karton. Startovao je na Baboviću, potom ga i omeo da izvede brzo slobodan udarac. Sve se dešavalo na centru igrališta.

38. minut - Kraći prekid kako bi se ukazala pomoć pomoćnom sudiji nenadu Kurčubiću. Njega su navijači Partizana gađali nekim tvrdim predmetom, a glavni sudija je upozorio da će prekinuti meč u slučaju ponovnog incidenta

Grobari, Foto: Printskrin
Grobari, Foto: Printskrin

36. minut - Izmena u Partizanu, umesto Petrovića u igri je Lazar Ćirković.

30. minut - Crveni karton za Miloša Ostojića! Neverovatna glupost fudbalera Partizana koji je sa dve ruke zadržao Đenića na sredini terena. Ostojić je već imao žuti karton kod prekršaja za jedanaesterac.

25. minut - Babović je oprobao šut sa oko 25 metara, iskosa sa desne strane, ali je lopta otišla preko gola. Partizan nema još uvek šut u okvir gola Metalca.

17. minut - GOOOL!!! Metalac vodi golom Nemanje Mladenovića iz jedanaesterca. Prethodno je penal skrivio Ostojić koji je oborio Dejana Đenića i pri tom zaradio i žuti karton. Sudija Dejan Dimitrijević je bio neumoljiv.

13. minut - Novi pokušaj Metalca. Šutirao je Mladenović sa ivice šesnaesterca, ali šut nije bio snažan.12. minut - Prvi opasniji šut ka golu Partizana. Nikodijević je šutirao sa oko 20 metara, a Kljajić krajnjim naporom ukrotio loptu.

11. minut - Prvi korner za Metalac koji na startu meča ima više od igre. Uglavnom se igra na polovini Partizana.

5. minut - Partizan je prvi pripretio. Babović je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, pokušao je uigranu kombinaciju sa Balažicem, ali je akcija propala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track