KRALJ BRANI TITULU PROTIV NEMAČKOG ŠAMPIONA Real ide na Bajern, Juve čeka Barsu u četvrtfinalu LŠ
Foto: Reuters

Atletiko sa Lesterom, Dortmund se sastaje sa Monakom

KRALJ BRANI TITULU PROTIV NEMAČKOG ŠAMPIONA Real ide na Bajern, Juve čeka Barsu u četvrtfinalu LŠ

Fudbal -

Fudbaleri Reala igraće protiv Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona, odlučeno je žrebom u Nionu.

Atletiko - LesterBorusija Dortmund - MonakoBajern - RealJuventus - Barselona.Dortmund i Monako se prvi put sastaju u evropskim takmičenjima, kao i Atletiko i Lester.

Anćeloti jedva čeka duel sa RealomTrener fudbalera Bajerna iz Minhena Karlo Anćeloti rekao je da će predstojeći dueli protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona biti veoma posebni za njega.Anćeloti je na klupi Reala proveo dve sezone, od 2013. do 2015. godine, a u prvoj sezoni sa "kraljevskim" klubom je osvojio trofej u Ligi šampiona."Utakmica protiv Reala će biti veoma posebna za mene. Biće uzbudljivo igrati protiv njih", rekao je Ančeloti posle žreba."Imamo dosta samopouzdanja i želimo da osvojimo Ligu šampiona ove sezone. Mislim da smo sposobni da pobedimo Real, ali oni imaju fantastičnu ekipu i fantastičnog trenera", dodao je italijanski trener.

Borusija zadovoljna žrebom

Direktor Borusije iz Dortmunda Hans-Joahim Vacke rekao je danas da je njegova ekipa u četvrtfinalu želela da izbegne Bajern iz Minhena i da je je zbog toga zadovoljan što će igrati protiv Monaka."Želeli smo da izbegnemo Bajern, mislim da su i oni nas hteli da izbegnu. Gledajući iz tog ugla - ovo je dobar žreb", rekao je Vacke posle žreba.

"Gledao sam meč Monaka protiv Mančester sitija i svestan sam da imaju gol razliku u francuskoj ligi plus 58. Biće to težak dvomeč. U ovoj fazi takmičenja potpuno je nebitno da li prvi meč igramo kod kuće ili u gostima", rekao je Vacke.

Đoković, Šakira, Rozberg: Ovo su najpoznatiji navijači čuvenih fudbalskih klubova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track