VAN GAL NEPOPRAVLJIVI OPTIMISTA: Pobedimo Čelsi, pa juriš na titulu
Foto: Reuters

Junajted gostuje u Lodnonu

VAN GAL NEPOPRAVLJIVI OPTIMISTA: Pobedimo Čelsi, pa juriš na titulu

Fudbal -
Trener fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal rekao je danas da bi njegova ekipa pobedom nad Čelsijem u predstojećoj utakmici mogla da se vrati u trku za titulu u Premijer ligi.

"Takmičenje još nije završeno. Nije gotovo za Mančester junajted, kao ni za ostale ekipe", rekao je Van Gal.

Junajted je peti na tabeli Premijer lige i 14 utakmica pre kraja šampionata zaostaje 10 bodova za vodećim Lesterom.

Mančesterski tim je prošlog vikenda pobedio Stouk sa 3:0, a Van Gal misli da njegovu ekipu ne treba otpisati iz borbe za titulu.

"Mislim da će, ako pobedimo Čelsi, što nije lako, naša borba za titulu ponovo početi. To je važno", nastavio je Van Gal.

On je dodao da ima mnogo razloga za optimizam posle pobede nad Stoukom i drugoligašem Derbijem u FA kupu.

"Imamo taj osećaj, pobedili smo dve vezane utakmice igrajući blistavi fudbal bez primljenog gola. Igrali smo protiv protivnika koji su u sjajnoj formi. Moramo da se pokažemo, da pobeđujemo u nizu, pošto je u ovom takmičenju sve moguće", rekao je Van Gal.

On je dodao da se Fil Džons vratio treninzima i da će biti u konkurenciji za tim za utakmicu s Čelsijem, da Markos Roho, Luk Šou i Anonio Valensija "napreduju", ali i da će Bastijan Švajnštajger propustiti nedelju utakmicu na Stamford Bridžu. Nemački reprezentativac propustio je poslednjih pet utakmica zbog povrede kolena koju je zadobio početkom meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track