VAN GAL: Verujem da će De Hea ostati u klubu
Foto: Reuters

Bitka sa Realom za golmana

VAN GAL: Verujem da će De Hea ostati u klubu

Fudbal -
Verujem da će De Hea ostati u klubu. Želim da on brani na utakmici protiv Hala, jer je neophodno da izvedem najjači sastav, rekao je holandski stručnjak

LONDON - Menadžer Mančester Junajteda Luj Van Gal uveren je da će golman David de Hea ostati u klubu, uprkos tome što je madridski Real ozbiljno zainteresovan za njega,.

Dvadesetčetvorogodišnji De Hea koji je "već viđen" kao savršena zamena za Ikera Kasiljasa, imao je odličnu sezonu i u sredu je osvojio nagradu za najboljeg igrača Junajteda.

Van Gal je na konferenciji za novinare pred poslednju utakmicu sezone u Premijer ligi protiv Hala u nedelju, naglasio da De Hea još nije spakovao kofere.

"Verujem da će De Hea ostati u klubu. Želim da on brani na utakmici protiv Hala, jer je neophodno da izvedem najjači sastav", rekao je Van Gal.

On je dodao da je De Hea danas trenirao prvi put, ali da i dalje ima problem sa povredom. Halu je neophodna pobeda protiv Junajteda - ali i neuspeh Njukasla u susretu sa Vest Hemom, kako bi opstao u Premijer ligi.

Holandaski stručnjak je istakao da Junajted, koji sezonu završava na četvrtom mestu, mora da sačuva svoj imidž .

"Uvek imamo isti pristup utakmici. Moramo da odbranimo svoj imidž i da damo sve od sebe u predstojećem meču", rekao je Van Gal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track