VANREDNO U ZVEZDI: Uprava zakazala hitan sastanak, Grof pet sati držao igrače u svlačionici!
Foto: Fonet

Serija loših rezultata

VANREDNO U ZVEZDI: Uprava zakazala hitan sastanak, Grof pet sati držao igrače u svlačionici!

Fudbal -
U nedelju će čelnici Zvezde vanredno zasedati na Marakani, trener Božović razgovarao je sa fudbalerima u svračionici od 22 časa do tri ujutru

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda održaće sutra vanrednu sednicu Upravnog odbora zbog loših rezultata na startu sezone.

Hitno zasedanje čelnika Zvezde zakazano je za sutra od 13 sati na stadionu Rajko Mitić, na kome će biti i trener Miodrag Božović.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su u petak seriju loših rezultata, pošto su na svom terenu odigrali nerešeno sa Radničkim iz Niša (1:1).

Nakon meča besni navijači Zvezde skandirali su u glas: "Uprva napolje" i "Marš iz Zvezde"!

Zvezdan Terzić, Slaviša Kokeza i Svetozar Mijailović našli su se na žestokom udaru navijača Crvene zvezde. Ovakvu očajnu igru crveno-belih na početku sezone ne pamte ni oni stariji navijači. Jadno, apatično, bezidejno, bez trčanja i tačnog pasa, kao da su grupa građana, a ne profesionalci koji za hleb zarađuju igrajući fudbal.

Navijači su rekli svoje. Posle njihovog protesta odlazili su Dragan Džajić, Dragan Stojković Piksi, Marko Mišković, Den Tana. Na potezu su Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza.

Nakon novog kiksa u prvenstvu, trener crveno-belih Grof Božović zadržao je igrače u svlačionici celih pet sati. Od 22 časa do tri sata ujutru trajao je sastanak trenera i fudbalera. Nakon petočasovnog zasedanja, Božović je odlučio da igračima da slobodan vikend.

Božović će biti prisutan i na vanrednom zasedanju Upravnog odbora. On će izneti svoje viđenje čitave situacije i navodno ponuditi rešenje za izlazak iz krize.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track