VAZURA O SITUACIJI U PARTIZANU: Nemamo novca, ali nisam uplašen
Foto: Saša Pavlić

Sumira prelazni rok

VAZURA O SITUACIJI U PARTIZANU: Nemamo novca, ali nisam uplašen

Fudbal -

Direktor Partizana Miloš Vazura tvrdi da ga ne brine to što još niko od fudbalera nije napustio Humsku.

Utorak u ponoć bio je poslednji dan da čelnici Partizana prodaju nekog od igrača u razvijene fudbalske zemlje i zarade novac neophodan za funkcionisanje kluba, ali se to nije dogodilo i kasa kluba iz Humske je ostala prazna.

Iako situacija u kojoj se nalazi aktuelni osvajač kupa nije nimalo prijatna, generalni direktor kluba Miloš Vazura tvrdi da nema razloga za paniku.- Naša projekcija je bila da u ovom prelaznom roku prodamo igrače za četiri miliona evra, od čega su nam za funkcionisanje kluba potrebna dva i po ili tri, dok je ostatak bio planiran za potencijalna pojačanja. Prelazni rok je živa stvar i niko ne može da predvidi šta će se dogoditi. Na primer, u utorak ujutro smo na stolu praktično imali sedam miliona, da bismo uveče ostali bez ičega - kaže Vazura i dodaje:- Ipak, nema razloga za bilo kakvu brigu. Možda su neki drugi uplašeni, ali ne i ja. Prelazni rok još traje u pojedinim zemljama, pa ima još vremena da nas neko napusti. Mi imamo ponude za Đurđevića, Leonarda i Evertona, ali oni sigurno neće otići. Za neke druge ćemo videti. Što se plata tiče, za to ne treba niko da strahuje, jer će one biti isplaćene i ne obazirem se priče ljudi koji šire razne dezinformacije o klubu.

Stari transferiUSKORO STIŽE MILION EVRAVazura kaže da će na račun crno-belih vrlo brzo da legne oko milion evra od transfera Darka Brašanca i Saše Lukića.- Očekujemo da nam u narednih nekoliko meseci bude uplaćeno približno milion evra od Betisa i Torina. Eto, recimo, imamo ponudu za Dušana Vlahovića, a pošto je on maloletan, njegov transfer može da bude realizovan i mimo prelaznog roka - kaže Vazura.

K. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track