VELEOBRT: Kokeza udružio Bjekovića i Ćurkovića!
Foto: Dado Đilas

U FSS palo pomirenje zaraćenih struja Partizana

VELEOBRT: Kokeza udružio Bjekovića i Ćurkovića!

Fudbal -

Bjeković postaje predsednik, Ćurković počasni predsednik, Zečević i Jovičić potpredsednici, Marko Vjetrović generalni menadžer, saznaje Kurir

Za radnim stolom novog predsednika FSS Slaviše Kokeze juče su probali da približe poglede kad je reč o budućnosti Partizana lideri dva crno-bela sveta Nenad Bjeković i Ivan Ćurković. Dogovor nije saopšten, ali se od dobro obaveštenih izvora moglo čuti da će Bjeković najverovatnije biti predsednik kluba, Ćurković počasni predsednik, uloge potpredsednika obavljaće Žarko Zečević i Mile Jovičić, dok će generalni menadžer postati Marko Vjetrović.

Sad zajedno ruše političare... Nenad Bjeković i Ivan Ćurković
Sad zajedno ruše političare... Nenad Bjeković i Ivan Ćurković

Sporazum dve strane udaljiće od kluba Miloša Vazuru, Milorada Vučelića i Novaka i Vojislava Nedića, kao prvi signal da će se smanjiti uticaj političara na dalje rukovođenje klubom. Više toga moglo bi se saznati u četvrtak, jer su svi složili da su potrebni novi razgovori dve struje, i to u proširenom sastavu. To znači da će pored Kokeze i genseka FSS Nebojše Ivkovića, na sastanak doći Bjeković i Ćurković sa po još dva saradnika, što će sasvim sigurno ubrzati donošenje rešenja.- Zadovoljan sam sastankom, u četvrtak ćemo još pričati - bio je kratak Nenad Bjeković, napomenuvši usput da na sledećoj skupštini više neće vredeti ovlašćenja.

Ako se stavovi potpuno približe, problem s ovlašćenjima neće postojati. Cilj je da se skup delegata pretvori u formalnost, posle koje će svi biti zadovoljni.- FSS je naša krovna organizacija i normalno je da se zainteresuju za probleme u Partizanu. Nismo ništa odlučili o tome šta bi moglo da se prezentuje javnosti - saopštio je Ćurković posle sastanka na Terazijama.

Slaviša KokezaTRAŽI SE DOGOVOR U INTERESU KLUBASlaviša Kokeza je posle obavljene uloge medijatora bio optimista:- Obavili smo razgovore, generalni sekretar Ivković dao je tumačenje određenih spornih stavki, sa čim su se složili i Ćurković i Bjeković. Nadam se da ćemo na narednom sastanku pronaći rešenje, jer su na prvom razgovoru obojica pokazala želju da do dogovora dođe. Što se nas iz FSS tiče, mi ćemo sve učiniti da budu svi zadovoljni u interesu budućnosti Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track