VELIKO PRIZNANJE: Kurir u žiriju FIFA za izbor igrača godine
Foto: Profimedia

Naša kuća počastvovana

VELIKO PRIZNANJE: Kurir u žiriju FIFA za izbor igrača godine

Fudbal -

U pismu potpisanom od strane generalne sekretarke FIFA Fatme Samure zamoljeni smo da do 22. novembra izaberemo po tri kandidata u kategorijama fudbaler i trener godine

Svetska fudbalska federacija (FIFA) 9. januara 2017. vrši tradicionalni izbor za najboljeg fudbalera godine. Kao i dosad, FIFA će nagraditi najistaknutije u kategorijama fudbaler (muška i ženska konkurencija) i trener (muška i ženska konkurencija), a u žiri su uvršteni selektori i kapiteni svih svetskih reprezentacija, kao i odabrani novinari iz svake zemlje članice FIFA.Ove godine, u žiriju će se naći i dnevne novine Kurir, tačnije naš urednik Milan Rašević, na čiju je adresu stigao poziv FIFA u kojem ga obaveštava da je uvršten na listu specijalizovanih novinara koji će imati pravo glasa u ovom izboru.

U pismu potpisanom od strane generalne sekretarke FIFA Fatme Samure zamoljeni smo da do 22. novembra izaberemo po tri kandidata u kategorijama fudbaler i trener godine. Na užem spisku za najboljeg igrača godine našlo se 23 fudbalera, dok je na listi trenera mesto našlo 10 stručnjaka.Milan Rašević dugogodišnji je novinar i jedan od urednika Kurira, a u svojoj karijeri izveštavao je sa tri svetska prvenstva u fudbalu - 2006. u Nemačkoj, 2010. u Južnoj Africi i 2014. u Brazilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track