VENGER POSLE MASAKRA U PARIZU: Šokiran sam
Foto: AP

Ne može da veruje

VENGER POSLE MASAKRA U PARIZU: Šokiran sam

Fudbal -
Pomisao da u jednoj zemlji kao što je Francuska možete bukvalno umreti za svoje ideje je apsolutno šokantna, rekao je Venger

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger izjavio je da je u stanju šoka posle terorističkog napada na parisku redakciju časopisa "Šarli Ebdo" u kojem je tragično nastradalo 12 ljudi.

"Pomisao da u jednoj zemlji kao što je Francuska možete bukvalno umreti za svoje ideje je apsolutno šokantna", rekao je Venger.Vegner je naglasio da Francuska ima dugu i bogatu istoriju slobode govora. "U ovom trenutku, cela Francuska je ujedinjena", rekao je Venger.Braća Said i Šerif Kuaši, osumnjičeni za napad na francuski satirični časopis "Šarli Ebdo", ubijeni su danas u štampariji u Damarten-an-Goelu gde su držali jednog taoca, koji je oslobođen živ i zdrav, a par minuta kasnije su oslobođeni i taoci koje su dvoje terorista držali u košer-supermarketu u Port de Vensenu u Parizu.

Kako navode francuski mediji, braća Kuaši ubijena su nakon što se iz štamparije, u kojoj su oni od jutros držali jednog taoca, video dim i začulo se više jakih eksplozija, pošto su snage francuske žandarmerije izvele napad na objekat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track