VEZISTA PARTIZANA NEBOJŠA KOSOVIĆ: Uželeo sam se fudbala i saigrača
Foto: Partizan.rs

Jedva čeka prvi trening

VEZISTA PARTIZANA NEBOJŠA KOSOVIĆ: Uželeo sam se fudbala i saigrača

Fudbal -

Vezista Partizana i reprezentativac Crne Gore Nebojša Kića Kosović pauzu posle fudbalske sezone nije iskoristio samo za letnji odmor i oporavak, već se odmah pridružio reprezentaciji Crne Gore koju predvodi trofejni trener i legenda Partizana, a sada selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković.

Kića, kako ga od malena zovu prijatelji i saigrači iznosi svoje utiske o reprezentaciji, ali i povratku na teren u dresu Partizana.

– Veoma sam srećan što sam dobio poziv selektora Tumbakovića da se pridružim reprezentaciji, a ujedno mu se zahvaljujem na ukazanom poverenju i prilici da debitujem u 80. minutu. Zaista sam se potrudio da to poverenje i opravdam. Nije mala stvar dobiti šansu protiv igrača kao što su Turan, Šahin i drugi. Radovao sam se mnogo i susretu sa Petrom Grbićem mojim prvim cimerom u Partizanu, koji je takođe bio pozvan u reprezentaciju. Proveli smo zaista lepo vreme i tada i sada.

Parni valjak se već zahuktao. Da li si imao vremena za odmor posle obaveza u reprezentaciji?

– Svi bismo voleli da je tih dana više, ali obaveze čekaju. Odmor sam proveo sa braćom i porodicom i trudio sam se da maksimalno uživam u tome.

Trener Tomić ti je ukazao poverenje u sezoni koja je iza nas. Kako je lično ocenjuješ i šta bi izdvojio posebno?

– Izdvojio bih to što je Partizan osvojio trofej u kupu. Nadam se da će ih biti još više i to već u sledećoj sezoni ka čemu stremimo. Što se mene tiče, moram i mogu još mnogo bolje.

Danas se vraćaš u crno-belu porodicu i počinješ sa prvim treningom.

– Jedva čekam prvi trening, mnogo sam se uželeo fudbala i saigrača. Očekujem da se svi zajedno pripremimo za sledeće izazove i krenemo u nove pobede – kaže Nebojša Kosović

(Biljana Obradović/Partizan.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track