(VIDEO) ALBANSKI TIFOZ TVRDI: Srbi mi nudili 50.000 evra da napravim haos u Elbasanu!
Foto: AP

Ademi ističe da ne želi da pravi incidente na meč Albanija - Srbija

(VIDEO) ALBANSKI TIFOZ TVRDI: Srbi mi nudili 50.000 evra da napravim haos u Elbasanu!

Fudbal -
Kako su najavili organizatori utakmica Albanija - Srbija je proglašena za meč visokog rizika i za ovaj duel vladaju neverovatne mere obezbeđenja

TIRANA - Albanski navijač Uliks Ademi izjavio je da mu je grupa Srba, koji žive u Italiji, ponudila 50.000 evra da prekine meč Albanija - Srbija.Ademi je jedan od najvatrenijih albanskih navijača, a živi u Italiji. On je postao heroj među sunarodnicima 18. novembra prošle godine kada je prekinuo prijateljski meč između Italije i Albanije, koji je igran u Đenovi.Italija je pobedila 1:0, a Ademi je utrčao na teren sa albanskom zastavom i na kolenima zatražio autogram od kapitena Albanije Lorika Cane. Albanci su inače Canu označili kao junaka prekinute utakmice sa Srbijom u oktobru prošle godine u Beogradu.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Predstavnici jedne grupe srpskih navijača koji žive u Italiji ponudili su mi 50.000 evra da napravim incident i prekinem meč na Elbasan areni. Oni su me pozvali telefonom i pitali me da li želim to da uradim. Pokušali su da me namame, ali sam ja to odbio. Ja sam veliki navijač albanske reprezentacije i ne želim naštetim nacionalnom timu. Ali Srbi su takvi, vole da provociraju. Odbio sam i da prodam zastavu Albanije koju mi je potpisao Cana. Nuđeno mi je 10.000 evra. Kako mogu da napadnem naše igrače u tako presudnom meču. To je nešto najodvratnije što mi je u životu ponuđeno, a samo mašta Srba može tako nešto da zamisli", rekao je Ademi za albanske medije.Kako su najavili organizatori utakmica Albanija - Srbija je proglašena za meč visokog rizika i za ovaj duel vladaju neverovatne mere obezbeđenja.Utakmica između Albanije i Srbije biće odigrana 8. oktobra od 20.45 časova u Elbasanu.

http://www.youtube.com/watch?v=uME1t9vLq-8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja