(VIDEO) ARKANOV SIN NA METI ALBANACA: Srpski navijači dobili duel sa provokatorima!
Foto: Printskrin/Instagram

Orlovi trijumfovali

(VIDEO) ARKANOV SIN NA METI ALBANACA: Srpski navijači dobili duel sa provokatorima!

Fudbal -

Srbija je odigrala meč protiv reprezentacije SAD, i to u San Dijegu, na stadionu "Kvalkom arena" pred više od 20.000 ljudi, a među njima je bio i sin Željka Ražnatovića Arkana, Vojin.

Ipak, grupa američkih navijača se pobrinula da ne bude sve idilično. Naime, nekoliko momaka i devojaka pojavilo se na stadionu u Kaliforniji u crvenim majicama sa velikim crnim orlom na grudima. Kada je ova grupa Albanaca videla čoveka, ispotavilo se Vojina Ražnatovića, koji je nosio našu šajkaču umotanu u crveno-plavo-belu trobojku, bio je to jasan znak da vređanje može da počne.

Međutim, grupa Albanaca malo se preračunala. Na stadionu je bilo mnogo naših ljudi, i to 'rasutih', u gotovo svakom sektoru sportskog objekta u kojem su odigrana tri Superbola, koji je najveći sportski spektakli u SAD, i finala lige američkog fudbala.

Ubrzo su se na tribinama pojavili i policajci. Jedna predstavnica lokalnih organa reda stajala je direktno iza grupacije provokatora i kroz tamne naočari pažljivo je posmatrala šta rade i kako reaguju.

Kada su videli da je đavo odneo šalu, Albanci su se primirili, počeli su da 'opaljuju' selfije i da se ponašaju kao da su na meču, kako bi uživali u majstorijama izabranika Slavoljuba Muslina.

S druge strane, naši navijači su se tokom meča ponašali baš kako treba.

Da, navijali su za svoju reprezentaciju, ogrnuti trobojkama i uz vidljivo pokazana tri prsta. Uz to, Srpkinje su oduševile sve prisutne lepotom. One su i u dalekoj Kaliforniji, baš kao i kada su u beogradskim noćnim klubovima, izgledale kao da su sišle sa modne piste, mameći uzdahe Amerikanaca.

Posle meča, kada je već bilo jasno da incidenata ne može da bude, usledila je i primopredaja poklona. Vojin Ražnatović je od čuvara mreže Crvene zvezde Filipa Manojlovića dobio dres sa brojem jedan. Na kraju je sve ispalo bajkovito. Najbolji igrači naše Superlige odigrali su egal meč sa iskusnijim igračima Sjedinjenih Američkih Država, a naši navijači su dobili duel na tribinama sa Albancima.

"Alo"

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - Siniša Mali i Dejan Nikolić promovisali Beogradski maraton na Adi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track