(VIDEO) BEKALI ODREDIO BONUSE: Fudbalerima Steaue za Ligu šampiona po 250.000 evra
Foto: Fonet

Bogatstvo za ispunjenje cilja

(VIDEO) BEKALI ODREDIO BONUSE: Fudbalerima Steaue za Ligu šampiona po 250.000 evra

Fudbal -
Za eventualni prolaz u plej-of neće dobiti ništa, ali ih za mogući ulazak u grupnu fazu čekaju ogromne nagrade

Fudbaleri Steaue neće dobiti ni evro nagrade ukoliko eliminišu Partizan i domognu se plej-ofa za Ligu šampiona!

Zato će izabranici Mirela Radoija dobiti po neverovatnih 250.000 evra ukoliko se domognu grupa Lige šampiona!

Tako je odlučio gazda Điđi Bekali. On je isto obećanje dao fudbalerima i prošle sezone, ali su ostali praznih šaka, jer su u plej-ofu posle maratonske penal serije ispali od Ludogoreca, koji je prethodno bio koban i za beogradske crno-bele.

Prema najavama iz Rumunije, Steaua će u revanšu u sredu u 20.30 u Humskoj izaći na megdan Partizanu sa samo jednom izmenom u sastavu u odnosu na prvi meč, odigran prošle nedelje u Bukureštu, koji je završen 1:1. Umesto Hamruna igraće Giljerme. Radoi i dalje ne može da računa na jednog od najboljeg igrača, povređenog Stančua.

Dakle, verovatni sastav Steaue je: Kožokaru - Alsenat, Pap, Varela, Toška - Sali, Breveld - Ad. Popa, Giljerme, Kipčiu - Tade.

I Partizan i Steaua su minulog vikenda u prvenstvenim utakmicama igrali sa rezervnim sastavima, s tim što je rumunski prvak pobedio 1:0 na gostovanju Botosaniju, a crno-beli su poraženi u Novom Pazaru.

Crno-belima ide na ruku i Steauina negativna tradicija - uspela je samo jednom da prođe dalje posle 1:1 na svom terenu. Bilo je to 2013. kada je eliminisala Legiju.

I za kraj, prema najavama iz Rumunije, Điđi Bekali dolazi u Beograd i zaista ima nameru da upozna patrijarha srpskog Irineja.

Podsetite se golova iz prvog meča:

http://www.youtube.com/watch?v=sWbjI4fEAp4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track