(VIDEO) BEOGRAD POZDRAVIO PRVAKE SVETA: Orlići iz otvorenog autobusa mahali navijačima!
Foto: Kurir

Junaci DOŽIVELI OVACIJE NA BALKONU

(VIDEO) BEOGRAD POZDRAVIO PRVAKE SVETA: Orlići iz otvorenog autobusa mahali navijačima!

Fudbal -
Fudbaleri su autoputem stigli do Beograda i gradskim ulicama do balkona Skupštine grada
1 / 13 Foto: Kurir

Građani ispred Skupštine grada Beograda su dočekali mlade fudbalere Srbije, koji su na planetarnom šampionatu za igrače do 20 godina starosti na Novom Zelandu osvojili zlatnu medalju.Otvoreni autobus sa mladim reprezentaticima prvacima sveta u fudbalu pošao je u 18.30 časova iz Sportskog centra FSS. Oni su autoputem stigli do Beograda i gradskim ulicama do balkona Skupštine grada gde su sa navijačima proslavili titulu.

Foto: Dragan Kadić/Kurir
Foto: Dragan Kadić/Kurir

Građani su mlade fudbalere pozdravili u Bulevaru Zorana Đinđića, kao i u ulicama Milentija Popovića, koji su preko Ušća i Brankovog mosta stigli pred Skupštinu grada Beograda.

"Orlići" su jutros doputovali u Beograd na aerodrom "Nikola Tesla". Po sletanju na aerodrom, avion koji je prevozio omladinsku reprezentaciju dočekan je svečanim pozdravom, vodenim lukom, koji se u vazduhoplovstvu koristi u izuzetnim prilikama, kada se ukazuje najviša počast.

Foto: Dragan Kadić/Kurir
Foto: Dragan Kadić/Kurir

Zlatnu ekspediciju dočekao je na aerodromu predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić, potpredsednik Ivan Ćurković, nekoliko desetina navijača, članovi porodica i veliki broj novinarskih ekipa. Posle napornog puta fudbaleri su se odmah po dolasku uputili u Sportski centar FSS u Staroj Pazovi, gde je održana konferencije za medije, a potom ih je pozdravio predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

http://www.youtube.com/watch?v=n3Mr9GgPkQQ
http://www.youtube.com/watch?v=gbjTWIwpwIo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track