(VIDEO) BEOGRAD ZAUVEK U SRCU: Rikardinjo raspamećen Srbima, evo šta im je poručio

Otišao kući nabijen emocijama

(VIDEO) BEOGRAD ZAUVEK U SRCU: Rikardinjo raspamećen Srbima, evo šta im je poručio

Fudbal -
Najbolji igrač futsala na svetu Portugalac Rikardinjo napustio je Srbiju pošto je njegova reprezentacija eliminisana sa Evropskog prvenstva u Beogradu.

Portugal je poražen u četvrtfinalu od Španije 2:6. Oba gola postigao je upravo Rikardinjo, za sada najbolji strelac šampionata sa šest pogodaka.

On je i u "Areni" dokazao da je stvarno najbolji. Njegove majstorije oduševljavale su objektivnu srpsku publiku, koja je pozdravljala svaki njegov dobar potez. Pozdravi nisu ostali neuzvraćeni. Rikardinjo se Srbima zahvaljivao kad god je stigao.

Emotivan je bio odlazak Rikardinja sa terena posle poraza od Španije, a još emotivnija je njegova poruka koju je poslao Srbima preko "Instagrama".

"U Porugalu ću svima pričati kakvu podršku smo imali od hiljada srpskih navijača, koji su gledali naše tri utakmice u Areni. Predivno i nezaboravno iskustvo. Srbi, hvala vam za podršku, nikada vas neću zaboraviti. Reprezentacija Srbije od sada ima još jednog navijača. Srećno i sve najbolje", napisao je Rikardinjo pored snimka oproštaja od beogradske publike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track