(VIDEO) BOŽOVIĆ KAO GROF: Mogao je i Partizan da pobedi
Foto: Saša Pavlić

21. pobeda u nizu

(VIDEO) BOŽOVIĆ KAO GROF: Mogao je i Partizan da pobedi

Fudbal -
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da je 150. večiti derbi opravdao očekivanja i dodao da mu je posebno drago zbog 21. pobede u nizu u Superligi.

Crveno-beli su zabeležili i drugu pobedu ove sezone protiv večitog rivala (2:1) i povećali prednost na rekordna 32 boda. Strelci za Zvezdu bili su Luis Ibanjez i Ugo Vijeira, dok je za Partizan bio strelac Sedrik Gogua.

"Čestitao bih kolegi Tomiću i Iliću na jubileju. Utakmica je bila dobra za gledanje, uzbudljiva, a mogao je i Partizan da pobedi. Derbi je opravdao očekivanja i pohvalio bih moje igrače jer su izdražali poslednjih 20 minuta sa igračem manje", rekao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice.

Na pitanje da li mu je draže to što je Crvena zvezda ostvarila 21. pobedu u nizu ili što ima rekordan broj bodova u odnosu na Partizan, Božović je odgovorio:

"Lepo je što imamo toliku prednost, ali nije dobro za srpski fudbal i Crvenu zvezdu. Dva kluba zavise jedan od drugog, nema jake Zvezde bez Partizana, i obrnuto. Zato mi je 21. pobeda draža", poručio je Božović.

Crnogorski trener kratko se osvrnuo na suđenje i mišljenje ljudi iz Partizana da su oštećeni.

"Nisam pogledao sporne momente. Mnogo puta sam donosio zaključke ranije, pa se drugačije posle ispostavilo. Dešavaju se greške, ako ih je bilo. Davno sam prestao da komentarišem suđenje", zaključio je Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track