(VIDEO) ĐAVOLI DEKLASIRALI VEST HEM: Kad nema Murinja, Junajted blista, a igra i Švajni
Foto: Reuters

Bilić pred otkazom

(VIDEO) ĐAVOLI DEKLASIRALI VEST HEM: Kad nema Murinja, Junajted blista, a igra i Švajni

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u polufinale Liga kupa Engleske, jer su večeras kao domaćini u četvrtfinalu pobedili Vest Hem 4:1 (1:1).

Po dva gola za "crvene đavole" postigli su Ibrahimović (2. i 93) i Marsijal (48. i 62), dok je jedini strelac za goste bio Flečer u 35.

Junajted je odigrao jedan od najboljih mečeva u sezoni iako ekipu nije predvodio Žoze Murinjo. Podsetimo, Portugalac je suspendovan jer je minulog vikenda u premijerligaškom meču upravo sa Vest Hemom (1:1) besno šutnuo flašicu iznerviran što je Pogbi pokazan žuri karton, pa nije imao pravo večeras da sedi na klupi.

Dakle, "đavolima" bolje ide bez Murinja...

All Goals & Highlights HD Manchester United 4-1... by ZidaneHD

Suprug srpske teniserke Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger, zaigrao je za Mančester junajted prvi put od dolaska Murinja na "Old Traford". Doduše, Nemac je u igru ušao tek u 87. minutu, ali su navijači ovacijama pozdravljali svaki njegov kontakt s loptom. Na kraju, učestvovao je u akciji kod četvrtog gola svog tima.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ovaj poraz bi skupo mogao da košta trenera Vest Hema, Hrvata Slavena Bilića, jer mu ekipe već dugo beleži loše rezultate i mediji spekulišu da će uskoro dobiti otkaz.

Istovremeno, u drugom današnjem četvrtfinalu u Londonu desilo se iznenađenje. Sautempton je savladao Arsenal 2:0 golovima Klejsija u 13. i Bertrana u 38. minutu. Međutim, kada se zna da je trener "tobdžija" Arsen Venger na teren poslao "šareni" sastav, ovaj rezultat ne čudi mnogo.

All Goals & Highlights HD - Arsenal 0-2... by footballEnLigne

Dan pre Mančester junajteda i Sautemptona u polufinale Liga kupa plasirali su se i Liverpul i Hal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track