(VIDEO) DUPLO SLAVLJE U PARTIZANU: Radin proslavio rođendan, Marjanović rođenje deteta
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Dobra atmosfera

(VIDEO) DUPLO SLAVLJE U PARTIZANU: Radin proslavio rođendan, Marjanović rođenje deteta

Fudbal -

Fudbaleri Partizana su slobodan dan na pripremama u Poljskoj iskoristili za odmor i obilazak obližnjeg mondenskog letovališta Sopot, koje je pre nekoliko godina posetila i poznata svetska muzička zvezda Rijana.

Uz obavezan obilazak plaže, ćaskanje u obližnjim kafićima, pratilo se i evropsko prvenstvo u fudbalu, budući da je baš u subotu reprezentacija Poljske igrala protiv ekipe Švajcarske.

Kafići i restorani su bili puni uz obavezan video bim i televizore za prenos utakmice. Crno-bela ekspedicija se predveče vratila na svoju lokaciju u hotel Mistral sport u mestu Gnjevino.

Nagli pad temperature i obilne padavine nisu pokvarile dobru atmosferu među igračima, koja se nastavila i tokom večere.

Milan Radin novo pojačanje u dresu Partizana proslavio je svoj 25. rođendan uz rođendansku tortu, koju mu je lično uručio kapiten Saša Ilić.

– Pre nego što vam se zahvalim na čestitkama za rođendan, želeo bih da čestitam rođenje sina Lazara mom drugu Saši Marjanoviću, koji je jutros po drugi put postao tata. Potom źelim da se svima vama zahvalim što ste me divno prihvatili za ovako kratko vreme i što ste učinili da se zaista osećam kao kod kuće. Period od prošlog rođendana do ovog danas je za mene najlepši period u životu – rekao je Milan Radin tokom obraćanja igračima.

Posle slavljeničke torte crno-beli su imali sastanak, da bi po izlasku iz sobe za sastanke po starom običaju novopečenom tati Saši iscepali majicu sa najboljim željama za tek rođenog sina Lazara.

– Poslednjih nekoliko dana mi je stalno bio uključen telefon. Svakodnevno sam iščekivao da se supruga porodi i jutros sam dobio baš taj poziv. Imam ćerkicu Nikoliju, koja ima dve godine i verovatno joj je sada čudno što ni mama ni tata nisu sa njom. Ipak, brzo će i kraj priprema, pa ćemo svi biti zajedno. Važno je da je sve proteklo u najboljem redu. Presrećan sam, jer mi se toliko lepih stvari desilo za sedam dana – došao sam u Partizan i postao otac po drugi put.

Crno-beli su danas nastavili po ustaljenom ritmu od dva treninga dnevno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track