(VIDEO) ĐURĐEVIĆ OTKRIO TAJNU: Evo zašto gol makazicama nije slučajnost
Foto: Partizan.rs

Spektakularan pogodak

(VIDEO) ĐURĐEVIĆ OTKRIO TAJNU: Evo zašto gol makazicama nije slučajnost

Fudbal -

Fudbaleri Partizana Uroš Đurđević i Nikola Milenković složni su u oceni da je najbitnije što su crno-beli ostvarili pobedu protiv Voždovca pred reprezentativnu pauzu na koju, kako kažu, idu u dobrom raspoloženju.

"Ono što je najbitnije je ova današnja pobeda i to što u dobroj atmosferi idemo na reprezentativnu pauzu. Jako bitna pobeda za nas, ponovo jedna dobra igra, stvorili smo dosta šansi i što je najbitnije osvojili nova tri boda", rekao je Đurđević posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Voždovca sa 4:0 u 27. kolu Super lige Srbije. Crno-beli su seriju utakmica bez poraza produžili na 23 meča.

"Jedna veoma dobra utakmica za nas i pobeda posle koje idemo na pauzu. Kontrolisali smo igru od početka do kraja, stajali smo dobro taktički, pogotovo u drugom delu. Ispunili sve što je šef tražio od nas, maksimalno motivisano smo ušli u meč i to je na kraju donelo 4:0", rekao je Milenković.

S druge strane, Đurđević je na pet utakmica u prolećnom delu prvenstva postigao šest golova, ali on ističe da je ekipa na prvom mestu.

"Uvek to govorim, ekipa je na prvom mestu, nije bitno ko postiže golove, bitno je da mi pobeđujemo. Znamo šta nam je cilj, a to je dupla kruna na kraju sezone", rekao je Đurđević.

On je danas postigao vrlo efektan prvi gol protiv Voždovca, kada je akciju završio "makazicama".

"Dosta lep gol, jedan od dražih u dosadašnjoj karijeri. Nije slučajnost što sam postigao makazicama, dosta ih vežbam posle svakog treninga", kazao je on.

Đurđević je dodao da mu je drago što je dobio poziv selektora Slavoljuba Muslina u reprezentaciju, kao i da mu je zahvalan na tome.

U Super ligi Srbije sada sledi reprezentativna pauza, a u narednom kolu Partizan gostuje Radničkom u Nišu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track