(VIDEO) ĐURĐIĆ: Razgovarao sam sa Ilievim i Tomićem, Augzburg odlučuje o mom dolasku u Partizan
Foto: AP

Nije tajna da je navijač crno-belih

(VIDEO) ĐURĐIĆ: Razgovarao sam sa Ilievim i Tomićem, Augzburg odlučuje o mom dolasku u Partizan

Fudbal -

Srpski internacionalac Nikola Đurđić mogao bi u narednom periodu da pojača Partizan.

Iskusni srpski centarfor uspešno je završio sezonu u kojoj je sa Malmeom igrao Ligu šampiona, a potom pomogao Fortuni iz Dizeldorfa da osigura opstanak u Cvajti.

Sjajni golgeter se vraća u svoj matični klub Augzburg, koji će odlučivati o njegovoj daljoj sudbini.

- Nije tajna da sam navijač Partizana i da je moja velika želja da jednog dana obučem crno-beli dres. Nedavno sam razgovarao sa Ivicom Ilievim i Ivanom Tomićem i drago mi je da postoji obostrana želja da se transfer ovog leta i realizuje. Ipak, konačnu reč daće Augzburg sa kojim imam ugovor još godinu dana - ističe Đurđić.

Srpski centarfor je karijeru počeo u Radničkom iz Pirota, da bi potom iz Voždovca vrlo rano otišao u inostranstvo, gde je prethodnih godina uspešno gradio karijeru u Nemačkoj, Švedskoj i Norveškoj.

- Želim da neke od svojih najboljih fudbalskih godina provedem u klubu za koji navijam od malena. Veliki uticaj na takvu moju odluku imali su i Iliev i Tomić, kod kojih sam video da su veoma ozbiljni u svom poslu i da znaju šta rade. Zbog toga mogu sebe da zamislim kao igrača koji može mnogo da pomogne Partizanu i čiji će kvalitet kroz uspeh ekipe doći do izražaja. Još jednom ponavljam, konačnu reč o mom eventualnom prelasku u Partizan daće Augzburg - zaključuje Đurđić.

Srpski centarfor je u Haugesund prešao 2009. godine, da bi posle tri godine odigrao uspešnu polusezonu u Helsingborgu.

Posle toga stiže u Grojter Firt, pa u Augzburg, da bi prethodnu sezonu nastupao kao pozajmljen igrač za Malme i Fortunu.

Za seniorsku reprezentaciju Srbije upisao je jedan nastup, dok je u mladom timu na pet utakmica postigao jedan gol.

djurdjic by hackchr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track