(VIDEO) ENGLEZI SE ŽALE NA BRUTALNOST: Španski policajci prebili navijače Sitija
Foto: Printscreen

Kuknjava na Ostrvu

(VIDEO) ENGLEZI SE ŽALE NA BRUTALNOST: Španski policajci prebili navijače Sitija

Fudbal -

Engleski navijači nisu se dobro proveli na Santijago Bernabeu. Njihov Mančester Siti izgubio je od Reala 1:0 i ispao iz polufnala, bez udarca u okvir, gola, ali su španski policajci plasirali njih nekoliko u glave gostujućih navijača.

Na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi naguravanje navijača i policije na delu tribine gde su bili navijači Sitija. Španski policajci prvo udaraju, a tek onda postavljaju pitanja. Jedan policajac šakama je izudarao dvojicu navijača dok su ostali gledali sa strane. Pre toga navijač je odgurnuo policajca.

Engleski navijači, inače poznati po tome da na gostovanjima uglavnom obilaze muzeje i kazališne predstave, žalili su se i kako su španski policajci bili brutalni i ispred stadiona gde su ih tukli i vređali. Bilo bi zanimljivo videti kako bi reagovao engleski policajac da ga navijač odgurne kao ovaj na snimku...

- Mi smo navijači, a tretirali su nas kao huligane. Dočekali su nas policajci sa kacigama pa im nismo videli ni lica. Udarali su nas iako nismo ništa napravili. Na tribinama je bilo 3000 navijača Sitija. Jednog našeg prijatelja udarili su palicom po nogama. Samo smo hteli videti kako je, a oni su nas odvukli sa strane - rekao je jedan navijač Sitija.

Man City fans being punched by the Spanish Police in Madrid last nightCredit: Manchester Evening News#MCFC pic.twitter.com/AKndVcWeAE

— Football Away Days (@footyawayday) May 5, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track