(VIDEO) FUDBAL, BILIJAR, IGRICE: Evo kako fudbaleri Partizana provode vreme na pripremama u Poljskoj
Foto: Partizan, Miroslav Todorović

Gust raspored obaveza

(VIDEO) FUDBAL, BILIJAR, IGRICE: Evo kako fudbaleri Partizana provode vreme na pripremama u Poljskoj

Fudbal -

Fudbaleri Partizana na pripremama u Poljskoj imaju mnogo obaveza, ali i deo dana u kojem su na redu takozvane sporedne aktivnosti.

Posle obaveznog doručka u 9 časova kreće se na prvi prepodnevni trening na jednom od terena hotela Mistral sport u 11.00. Potom je po planu ručak oko 13.30 i obavezan odmor do 16.00, kada sledi ili sastanak sa stručnim štabom uz užinu ili priprema za drugi trening, koji počinje u 17 časova.

Posle večere u 20 časova sledi sastanak i video analiza, a ukoliko je nema, vreme do 23 sata se provodi uz televizor, gde se prati Evropsko prvenstvo u fudbalu ili u retkim situacijama odigra partija bilijara, karata ili video igrica.U nedelju se odvijao interesantan meč u bilijaru između Nebojše Kosovića i Miladina Stevanovića sa jedne strane, odnosno Miroslava Vulićevića i Milana Radina sa druge strane.Pogledajte ko je meč izgubio i kakav zadatak je morala da ispuni poražena ekipa. Uz to poslušajte intervjue sa Urošem Damjanovićem i Kićom Kosovićem, koji je debitovao za reprezentaciju Crne Gore pre više od mesec dana.Ovim informacijama dodajmo da su u Poljsku stigli prvotimci Partizana Nemanja Mihajlović, Saša Lukić, Marko Golubović, kao i sportski direktor Ivica Ilijev, predsednik Nadzornog odbora Vladimir Vuletić i kopredsednik Radne grupe Mile Jovičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track