(VIDEO) FUDBAL GA JE SPASAO SAMOUBISTVA: Imao je slavu i novac, sve je proćerdao i sada živi mirno
Foto: Printskrin / You Tube

Posvetio se novoj karijeri

(VIDEO) FUDBAL GA JE SPASAO SAMOUBISTVA: Imao je slavu i novac, sve je proćerdao i sada živi mirno

Fudbal -

Na današnji dan 1972. godine rođen je nekadašnji fudbaler Partizana Saša Ćurčić Đani.

Slavu je stekao kao fudbaler, a sav zarađen novac je proćerdao. Nekadašnji igrač Partizana i zvezda tabloda danas živi povučeno, a nekada je zbog skandala bio u centru pažnje svetskih medija.

Kako je izjavljivao, fudbal ga je spasao samoubistva jer sem terena drugog izbora i nije imao.

"Moj život se promenio, nisam više mogao da izdržim. Imao sam dva izbora - fudbal ili samoubistvo. Izabrao sam fudbal i to me spasilo. Uvek sam pripadao terenu", rekao je svojevremeno Ćurčić.

Saša Ćurčić Đani je novijim generacijama ostao u sećanju kao pobednik rijalitija "Veliki brat", posle čega je rešio da okrene novi list i sredi život.

Hvalio se, svojevremeno, žurkama koje je organizovao u Londonu u dabl-deker autobusu. Pričao je i kako su ta partijanja bila luda i nezaboravna, dok a strani mediji su pisali da su to zapravo bile, prave seksualne orgije sa saigračima i prostitutkama.

Imao je slavu, imao je novac i sve je proćerdao. Nekoliko puta mu je ukazana prilika da promeni život, ali je nije iskoristio. Učestvovao je rijalitiju "Veliki brat, "Farma " i "Parovi". Učešća u programima su u donela popularnost a narod ga je zavoleo.

Poslednjih godinu dana, Saša se posvetio novoj karijeri. Nekadašnji fudbaler je završio Fakultet za plemenite biznise i pokrenuo privatni posao u Londonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track