(VIDEO) GOL ZA REMI: Kostić doneo bod Štutgartu na gostovanju u Majncu
Foto: Fonet

Bundes liga

(VIDEO) GOL ZA REMI: Kostić doneo bod Štutgartu na gostovanju u Majncu

Fudbal -
Majnc je poveo još u prvom poluvremenu i dugo čuvao prednost, ali je u završnici susreta Kostić sjajnim sutem sa ivice šesnaesterca pogodio mrežu i doneo Štutgartu dragocen remi u borbi za opstanak

Fudbaleri Majnca i Štutgarta igrali su nerešeno 1:1 u preostaloj utakmici 15. kola nemačke Bundes lige, a izjednačujući gol za goste postigao je mladi srpski reprezentativac Filip Kostić.Majnc je poveo još u prvom poluvremenu i dugo čuvao prednost, ali je u završnici susreta Kostić sjajnim sutem sa ivice šesnaesterca pogodio mrežu i doneo Štutgartu dragocen remi u borbi za opstanak, samo tri minuta nakon što je ušao u igru sa klupe.Štutgart je i dalje na začelju tabele sa bodom manje od Verdera, Borusije Dortmund i Frajburga, dok Majnc zauzima 11. mesto.

Srpski napadač u timu domaćina Filip Đuričić igrao je od 69. minuta.

Majnc - Štutgart 1:1 (Gajs 36 - Kostić 72)

Odigrano ranije danas:

Augsburg - Bajern Minhen 0:4 (Benatija 58, Roben 59, 71, Levandovski 68)Herta - Borusija - Dortmund 1:0 (Šiber 40)Frajburg - Hamburger 0:0Šalke - Keln 1:2 (Sane 85 - Ujah 46, Leman 67. penal)Verder - Hanover 3:3 (Junuzović 36, Lorencen 55, Zelke 88 - Štindl 12, Joselu 62, Kijotake 64)Odigrano u petak: Hofenhajm - Ajntraht Frankfurt 3:2.

Sutra se sastaju Bajer Leverkuzen - Borusija Menhengladbah i Volfsburg - Paderborn.

Tabela: Bajern Minhen 39 bodova, Volfsburg 29, Augsburg 24, Bajer Leverkuzen, Borusija Menhengladbah, Šalke i Hofenhajm po 23, Ajntraht 21, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track