(VIDEO) GROBARIMA RUKAVICA U LICE: Pogledajte poziv navijača Radničkog na derbi sa Partizanom
Foto: Fkradnickinis.rs

Biće vatre u Nišu

(VIDEO) GROBARIMA RUKAVICA U LICE: Pogledajte poziv navijača Radničkog na derbi sa Partizanom

Fudbal -

Fudbaleri Partizana u pretposlednjem kolu šampionata gostuju radničkom na niškom "Čairu" sa tri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

U trenutku kada traje "rat saopštenjima" između večitih rivala, Partizana i Crvene zvezde, navijači kluba iz Niša popularne Meraklije su videom koji se neće dopasti pristalicama Partizana najavile meč koji se igra u sredu od 19 časova.

Video počinje sa natpisom: "Došlo je vreme, Evropo stižemo, Radnički Niš".

Iza toga se čuje skandiranje Meraklija: "Je.i Grobare, Je.i Grobare".

Radnički: Pozovite i FifuFudbalski klub Radnički tražio je od Partizana da za predstojeću utakmicu u Superligi pozove i posmatrače Svetske fudbalske federacije, kako bi bili sigurniji u regularnost meča. Partizan je za predstojeću utakmicu protiv Radničkog pozvao posmatrača Evropske fudbalske unije."Radnički će, kao i uvek, u svakom meču ići na pobedu, a izuzetak neće biti ni utakmica sa Partizanom, a ni Zvezdom. Naš klub se našao u unakrsnoj vatri između Zvezde i Partizana. Smatramo da je dosta da u njihovom sukobu dovode u pitanje našu čast", ističu u klubu iz Niša.Takav potez Partizana u Radničkom vide kao pokušaj pritiska na klub."Pokazalo se više puta u prethodnom periodu da 'ko o čemu Partizan o poštenju'. Najpre su se žalili zbog sudija, koji još nisu određeni, čime su opet pokušali da utiču, po staroj oprobanoj metodi na izbor sudija", piše u saopštenju Radničkog."Radnički ne zna ko će biti sudija na utakmici, niti smo se bavili time. Zbog sporta i fer-pleja Partizan mora da prestane da izigrava proroka ili baba Vangu, jer to što rade nije ništa drugo nego pokušaj da utiču na izbor sudija i išod utakmice, na šta se upravo oni konstantno žale. U svakom slučaju, naš Radnički će se boriti protiv oba kluba, jer je naš cilj da zaigramo u Evropi", dodaje se u saopštenju Nišlija.Radnički navodi da su, kao i svi ostali klubovi, "umorni od prepucavanja" između Zvezde i Partizana."Uostalom, svoje spekulacije neka ostave kao opravdanje za svoje buduće neuspehe. Smatramo da su nedavna saopštenja Partizana još jedan pokušaj pritiska na nas", navodi se u saopštenju Radničkog.Utakmica između Radničkog iz Niša i Partizana igraće se u sredu od 19.00.(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bakljada Grobara posle vodećeg gola Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track