(VIDEO) GRUJIĆ SUDI VEČITIMA: Deklarisali su ga kao GROBARA, a on je oštetio Partizan u derbijima
Foto: Saša Pavlić

Policijski inspektor iz Niša na centru Marakane

(VIDEO) GRUJIĆ SUDI VEČITIMA: Deklarisali su ga kao GROBARA, a on je oštetio Partizan u derbijima

Fudbal -

Sudija iz Niša Danilo Grujić biće glavni arbitar na predstojećem 154. "večitom" derbiju između Crvene zvezde i Partizana.

Grujić (37), koji se na FIFA listi nalazi od 2012. godine, je inspektor Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala u niškoj policiji.Danilo Grujić je sudija prve kategorije, a nalazi se u elit grupi. On sudi i na internacionalnoj sceni, delom kao glavni, delom kao dodatni sudija u Mažićevom timu. Međutim, Grujić je u prošlosti bio suspendovan zbog grešaka koje je pravio na utakmicama.Ovo nije prvi put da Grujić bude glavni sudija u "večitom derbiju". On je sudio 141. meč Zvezde i Partizana odigran 26. marta 2011. godine. Grujić je tada dosudio penal za Crvenu zvezdu pošto je smatrao da je lopta pogodila u ruku Nemanju Rnića. Međutim, snimak je pokazao drugačije - lopta je Rnića pogodila u rame. Penal je izveo Evandro, a pogodio je stativu. Partizan je u finišu stigao do pobede od 2:0 golovima Vukića i Šćepovića.

društvenoj mreži Fejsbuk kao i da je član navijačke grupe Grobari Čokot. Iznenada je došlo do zamene sudija na ova dva meča. Grujić je bio suspendovan zbog grešaka na meču između Partizana i Rada 2013. godine. On je u decembru prošle godine sudio meč Radnik - Crvena zvezda, a Surduličani su tvrdili da su oštećeni u ovom duelu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track