(VIDEO) IBRAHIMOVIĆ: Ne zaboravite odakle ste! Majka mi je iz Hrvatske, otac iz Bosne
Foto: Reuters

Zlatanova poruka obišla svet

(VIDEO) IBRAHIMOVIĆ: Ne zaboravite odakle ste! Majka mi je iz Hrvatske, otac iz Bosne

Fudbal -

Najbolji švedski fudbaler svih vremena Zlatan Ibrahimović ponovio je da mu je otac poreklom iz BiH, a majka iz Hrvatske.

Ibrahimović je rođen 3. oktobra 1981. u Malmeu. Njegov otac Šefik je poreklom iz Bijeljine, a majka Jurka je rođena u Hrvatskoj."Dolazim iz drugačijeg mesta. Majka mi je iz Hrvatske, otac iz Bosne, a ja sam odrastao u malom predgrađu u Švedskoj. Nisam imao mnogo, samo nemiran um i velike snove. Nisam mislio kao oni. Radio sam više od bilo koga u Ajaksu, Juventusu, Interu, Barseloni, Milanu i Parizu. Slušao sam, ali nisam uvek pratio. Znao sam šta je meni potrebno. Ako sam nešto naučio onda je to da ne dobijaš šanse - uzimaš ih. Ideš svojim putem, ali nikada ne zaboravi odakle dolaziš", poručio je Ibrahimović.

"Volim Malme i mislim da bih mogao ponovo da igram njegovom dresu. Sigurno ću ponovo igrati za taj klub, samo molim za strpljenje", poručio je Ibrahimović na stadionu u Malmeu, uoči prijateljske utakmice sa Slovenijom (0:0). Interesovanje za Ibrahimovića su, pored Mančester junajted, pokazali i klubovi iz SAD i Kine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track