(VIDEO) KAKAV POVRATAK AGUERA: Siti je nezaustavljiv u Premijer ligi, Totenhem ga prati
Foto: AP

Grujić igrao za Liverpul

(VIDEO) KAKAV POVRATAK AGUERA: Siti je nezaustavljiv u Premijer ligi, Totenhem ga prati

Fudbal -

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas na gostujućem terenu Svonsi sa 3:1, u utakmici šestog kola Premijer lige i zadražali maksimalan učinak od šest pobeda u prvenstvu.

Dvostruki strelac bio je Serhio Aguero, koji je postigao golove u devetom minutu i 65. iz penala. On je tako postigao 27 golova u poslednjih 27 premijerligaških utakmica. Argentinac se vratio na teren posle suspenzije od tri utakmice zbog nesportskog ponašanja. Jedini gol za Svonsi postigao je španski fudbaler Fernando Ljorente u 13. minutu. Ekipa Pepa Gvardiole postala je tek drugi premijerligaški klub koji je pobedio u prvih 10 utakmica u svim takmičenjima još od Totenhema, koji je u sezoni 1960/1961 nanizao 11 pobeda. Siti ima 18 bodova na prvom mestu na tabeli, a Svonsi, koji je u poslednjih pet utakmica bez pobede i vezao je dva poraza, zauzima 16. mesto na tabeli sa četiri boda.

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu Hal sa 5:1 i popeli se na treće mesto na tabeli. Dvostruki strelac u pobedi "crvenih" bio je Džejms Milner, koji je postigao golove u 30. i 70. minutu oba iz penala. Golove su još postigli Adam Lalana u 17, Sadio Mane i Kutinjo. Jedini pogodak za goste postigao je Dejvid Mejler u 52. minutu, posle jedinog šuta na gol te ekipe. Srpski fudbaler Marko Grujić igrao je za Liverpul od 74. minuta. "Crveni" su sada treći na tabeli sa 13 bodova, a Hal, koji je pretrpeo drugi uzastopni poraz i u poslednje četiri utakmice nema pobedu, zauzima 12. mesto na tabeli sa sedam bodova.

Fudbaleri Totenhema pobedili su na gostujućem terenu Midlsbro sa 2:1 i popeli se na drugo mesto na tabeli. Oba gola za londonski klub postigao je Son Hung Min, u sedmom i 23. minutu, dok je jedini strelac u domaćem timu bio Bendžamin Gibson u 65. minutu. Totenhem ima 14 bodova i pored Sitija jedina je neporažena ekipa u prvenstvu, dok je Midlsbro pretrpeo treći vezani poraz i zauzima 15. mesto sa pet bodova.

Fudbaleri Bornmuta pobedili su Everton sa 1:0, Stouk je kao domaćin igrao nerešeno 1:1 protiv Vest Bromviča, dok je Kristal Palas uspeo da osvoji sva tri boda na gostovanju protiv Sanderlenda (3:2), iako je gubio sa 0:2.Sanderlend i Stouk su jedine dve ekipe bez pobede u Premijer ligi ove sezone. Sanderlend je poslednji na tabeli bodom, a pretposlednji Stouk ima bod više. Kristal Palas, koji je vezao tri pobede i bez poraza je u poslednje četiri utakmice, zauzima osmo mesto sa 10 bodova.Kasnije igraju Arsenal i Čelsi u londonskom derbiju, a ranije danas Mančester junajted pobedio je na Old Trafordu aktuelnog šampiona Lester sa 4:1.

ALL Goals & Highlights HD Swansea City 1-3... by whywhywhymemememememmeemme

Liverpool vs Hull City 5-1 - All Goals... by golgolgol1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track