(VIDEO) KLOP PRESUDIO MURINJU: Liverpul ponizio Čelsi usred Londona!
Foto: Reuters

Nastavlja se agonija "plavaca"

(VIDEO) KLOP PRESUDIO MURINJU: Liverpul ponizio Čelsi usred Londona!

Fudbal -
Ovo je prva pobeda trenera Liverpula Jirgena Klopa na klupi Redsa u Premijer ligi, koja najverovatnije znači da će menadžer Čelsija Žoze Murinjo da dobije otkaz

LONDON - Fudbaleri Liverpula pobedili su u Londonu ekipu Čelsija 3:1 (1:1) u derbi meču 11. kola Premijer lige.Čelsi je poveo već u 4. minutu golom Ramiresa, a gosti su do izjednačenja stigli u poslednjim trenucima prvog poluvremena i to u 48. minutu golom Kutinja. Isti igrač je povisio na 2:1 u 74. minutu, a konačan rezultat postavio je Benteke u 83.

Murinjo: Ne brinem za svoju budućnost u ČelsijuTrener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da se ne brine za svoju budućnost u klubu nakon današnjeg poraza od Liverpula."Borba se nastavlja, ali ponekad postoje borbe u kojima je nemoguće pobediti. Mogu da igram protiv bilo koje ekipe, bilo kog trenera, da pobedim, izgubim, a i više od toga. Nisam zabrinut za budućnost", rekao je Murinjo.Čelsi je izgubio na svom terenu sa 3:1 od Liverpula, iako je vodio, tako da je sada 15. na tabeli Premijer lige sa samo 11 bodova.Upitan da li misli da je utakmica protiv Liverpula bila njegova poslednja na klupi Čelsija, Murinjo je odgovorio: "Ne. Otići ću kući da pronađem tužnu porodicu i onda ću pokušati da pogledam ragbi utakmicu i malo se izvučem iz svega ovoga, a potom ću početi da pripremam trening za sutra ujutro", rekao je Murinjo.Čelsi će u narednoj utakmici u sredu u Londonu igrati protiv Dinamo Kijeva u Ligi šampiona.Govoreći o Murinju, trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je portugalski stručnjak veliki trener."Mislim da niko u ovoj prostoriji ne sumnja da je on jedan od najboljih na svetu. Ovakve stvari se dešavaju, bio sam u sličnoj situaciji u Dortmundu prošle godine", rekao je Klop.Novinari su Klopa pitali da li je Liverpul spreman da se bori za titulu u Premijer ligi."Uh, vi ste ludi. Ne želim da budem neprijateljski nastrojen prema vama, ali mi zaista o tome ne razmišljamo. Možemo mnogo bolje nego protiv Čelsija, ali smo danas zaslužili pobedu, i idemo kući", odgovorio je Klop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track