(VIDEO) LACIO SRUŠIO SAMPDORIJU: Đorđević strelac protiv Mihajlovića
Foto: Lacio Fejsbuk

Serija A

(VIDEO) LACIO SRUŠIO SAMPDORIJU: Đorđević strelac protiv Mihajlovića

Fudbal -
Rimljani su na efektan način otvorili drugi deo sezone nanevši ekipi Siniše Mihajlovića tek drugi poraz, a pogodak za konačan trijumf postigao je srpski reprezentativac srpski reprezentativac

RIM - Fudbaleri Lacija savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Sampdorije sa 3:0, u prvoj utakmici 17. kola italijanske Serije A.

Rimljani su na efektan način otvorili drugi deo sezone nanevši ekipi Siniše Mihajlovića tek drugi poraz, a pogodak za konačan trijumf postigao je srpski reprezentativac Filip Đorđević.

Lacio je već na poluvremenu stekao dva gola prednosti, Đorđević je u nastavku samo otklonio dileme po pitanju pobednika, a uspehu je doprineo i Dušan Basta, koji je takođe bio starter i odigrao svih 90 minuta na Olimpijskom stadionu.

Lacio se devetom pobedom učvrstio na trećem mestu tabele Serije A koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Sampdorija ostala petoplasirana sa tri boda manje.

Srpski defanzivac u timu gostiju iz Đenove Nenad Krstičić presedeo je na klupi za rezerve.

Lacio - Sampdorija 3:0 (Parolo 38, Anderson 41, Đorđević 66)

Sutra igraju Udineze - Roma, Milan - Sasuolo, Kjevo - Torino, Empoli - Verona, Đenova - Atalanta, Palermo - Kaljari, Parma - Fiorentina, Ćezena - Napoli i Juventus - Inter.

Tabela: Juventus 39 bodova, Roma 36, Lacio 30, Napoli i Sampdorija po 27, Đenova 26, Milan 25, Fiorentina 24, itd.

http://www.youtube.com/watch?v=XdXASxDlAAs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track