(VIDEO) LUIZU SE SMEJE CELA PLANETA: Vredi 50 miliona evra, a Suarez ga nekoliko puta namagarčio!
Foto: Reuters

Fudbaler PSŽ-a na tapetu

(VIDEO) LUIZU SE SMEJE CELA PLANETA: Vredi 50 miliona evra, a Suarez ga nekoliko puta namagarčio!

Fudbal -
Luiz je morao u igru iako je bio nespreman, a do kraja utakmice koju je Barselona dobila 3:1 napravio je nekoliko grešaka

LONDON - Bivši selektor Engleske Glen Hodl izjavio je posle poraza Pari Sen Žermena od Barselone 3:1 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona da je igrač francuskog tima David Luiz više ličio na osmogodišnjaka nego na fudbalera koji vredi 50 miliona evra.Luiz je u 21. minutu ušao u igru umesto povređenog Tijaga Silve. Luiz je morao u igru iako je bio nespreman, a do kraja utakmice koju je Barselona dobila 3:1 napravio je nekoliko grešaka. Napadač Barselone Luis Suarez je lako izlazio na kraju sa odbrambenim igračem PSŽ-a.

"Čak i ako 100 odsto nisi spreman, ne smeš da pokažeš nedostatak želje. On je poslednji čovek u odbrani svog tima u trenucima kada Luis Suarez kreće u napad, toga je bio i sam svestan i poslednje je još je mogao da dozvoli sebi je da ispadne iz igre. Morao je da kupi vremena za ekipu, a Luiz je umesto toga uradio nešto što rade osmogodišnji dečaci koji nisu fudbalski edukovani. Igrač koji je plaćen 50 miliona pokušao je da uzme loptu tako što je skupio noge? Posle toga je ponovo izgubio duel", rekao je Hodl.

Suarez je postigao dva gola za Barselonu, a oba puta je pre nego što je zatresao mrežu provukao loptu kroz noge Suarezu.

http://www.youtube.com/watch?v=l5BcVQyj7m0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track