(VIDEO) MILORADE, ŠTA UČINI Škoti besni: Srbin nam uzeo 27 miliona evra i LŠ!
Foto: Profimedia

Mažić pogurao Malme

(VIDEO) MILORADE, ŠTA UČINI Škoti besni: Srbin nam uzeo 27 miliona evra i LŠ!

Fudbal -
Seltik je u utorak uveče gostovao Malmeu u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona i izgubio 2:0. U prvoj utakmici bilo je 3:2 za Seltik

MALME - Srpski sudija Milorad Mažić našao se na meti kritika igrača i navijača Seltika, koji ga smatraju glavnim krivcem za eliminaciju škotskog kluba iz Lige šampiona.Seltik je u utorak uveče gostovao Malmeu u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona i izgubio 2:0. U prvoj utakmici bilo je 3:2 za Seltik.Kod rezultata 1:0 za Malme, Mažić je napravio neverovatnu grešku.U 42. minutu gosti su izveli slobodan udarac, a u kaznenom prostoru Malmea jedan igrač domaćih je igrao rukom, a potom se lopta odbila do igrača Seltika koji su zatresli mrežu. A onda se čula Mažićeva pištaljka. On je na iznenađenje svih pokazao prekršaj u korist Malmea.

Škotski mediji osuli su drvlje i kamenje po Mažiću i njegovim pomoćnicima pitajući se kako je mogao da napravi grešku, a pogotovo njegov pomoćnik koji je stajao iza gola.Seltik je kasnije primio još jedan gol i oprostio se od LŠ i prihoda od više od 27 miliona evra."To je bila velika greška. Sudija je promenio ceo tok utakmice", rekao je trener Seltika Roni Deila.Pojedini mediji podsećaju da je Seltik prošle sezone nepošteno izborio plasman u Ligu šampiona i da mu se sada sve vratilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track