(VIDEO) Najveća ljudina među fudbalerima: Kako je slavni Ronaldo ulepšao život bolesnom dečaku!
Foto: Instagram

ALAL MU VERA

(VIDEO) Najveća ljudina među fudbalerima: Kako je slavni Ronaldo ulepšao život bolesnom dečaku!

Fudbal -

Malo je reći da je 14-godišnju David bio presrećan zbog druženja sa Ronaldom i poklona koje je od njega dobio, što se vidi i na slikama

Smatraju ga najprepotentnijim fudbalerom, nazivaju manekenom na terenu, ali niko ne može da mu ospori ono najbitnije - kakav je čovek. A do sada je Kristijano Ronaldo u mnogo navrata dokazao da je jedan od najhumanijih sportista na svetu.Tome u prilog ide i susret sa 14-godišnjim Poljakom Davidom Polazikom. Naime, tinejdžer je 2014. godine pao u komu nakon užasne saobraćajne nesreće kada ga je automobil udario, a deo oporavka činila je i zvučna terapija. Tokom nje su mu roditelji puštali radio prenose utakmica Real Madrida, čiji je dečak vatreni navijač.

I nakon 3 meseca, kao grom iz vedra neba, David se probudio iz kome kada je čuo da je Ronaldo postigao treći gol tokom utakmice Portugalija - Švedska. Dirnut ovom pričom, fudbaler je hteo da upozna dečaka i njegove roditelje.

Pročitajte još na portalu Stil: Ceo svet priča od stopalima Kristijana Ronalda: Šta mu se to desilo? (FOTO) Otkriveno tajno oružje Nikole Tesle: Koristio ga 20 sati dnevno, može da spasi sve Srbe! Bije bitku svog života: Sa glavom u majčinom krilu, glumica (45) poslala najtužniju poruku! (FOTO) Čuo da tata nikad neće doći, sanjao ga svake noći: Potresna priča iz rata i neočekivani preokret! Slavni državnik, nezasiti ljubavnik: Pikantni detalji iz života Josipa Broza Tita!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track