(VIDEO) NIŠTA NOVO: Čelsi i Murinjo ponovo pokorili Liverpul na Enfildu
Foto: Reuters

Derbi pripao Plavcima

(VIDEO) NIŠTA NOVO: Čelsi i Murinjo ponovo pokorili Liverpul na Enfildu

Fudbal -
Branislav Ivanović i Nemanja Matić su odigrali svih 90 minuta i dali značajan doprinos u devetoj pobedi Plavaca

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas na Enfildu ekipu Liverpula sa 2:1 u 11. kolu Premijer lige.

Domaća ekipa povela je već u devetom minutu golom Emrea Čana. Lopta je došla do Čana koji je bio sam, napravio je nekoliko koraka i šutirao sa 25 metara, a lopta se na putu ka golu odbila od igrača Čelsija Gerija Kejhila i završila u mreži.

Samo pet minuta kasnije Kejhil se iskupio za to i izjednačio na 1:1. Posle kornera Čelsija Nemanja Matić je šutirao glavom, golman Liverpula Simon Minjole je odbranio, a na odbijenu loptu je natrčao Kejhil i poslao je u gol.

Međutim, sudija nije odmah pokazao na centar, ali je posle nekoliko sekundi to učinio pošto je gol-tehnologijom utvrđeno da je lopta prešla gol liniju.

Pobedu Čelsiju doneo je Dijego Kosta u 67. minutu. Apsilikueta je prošao po levoj strani i centirao, a Minjole je tu loptu odbio samo do Koste koji je poslao u mrežu sa nekoliko metara.

Fudbaleri Liverpula su u 88. minutu tražili jedanaesterac pošto je lopta posle udarca Stivena Džerarda pogodila u ruku Kejhila.

Čelsi je i dalje prvi na tabeli Premijer lige, a posle ove pobede ima 29 bodova, dok je Liverpul na sedmom mestu sa 14 bodova.

http://www.youtube.com/watch?v=vIsZ2HBxIyk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track