(VIDEO) ODOLEO ĐAVOLIMA: Lester remijem sa Junajtedom došao na korak od titule
Foto: Reuters

Derbi Premijer lige bez pobednika

(VIDEO) ODOLEO ĐAVOLIMA: Lester remijem sa Junajtedom došao na korak od titule

Fudbal -

Fudbaleri Lestera još uvek nisu šampioni Engleske, pošto su u derbiju 35. kola Premijerlige remizirali sa Mančester junajtedom (1:1).

Četa trenera Klaudija Ranijerija, sada mora da u naredna dva meča osvoji bar bod ili sačeka sutrašmnji kiks Totenhema u duelu sa Čelsijem.

A kako je bilo u derbiju. Mnogo bolju igru na startu meča Junajted je krunisao na samom početku meča preko francuskog napadača, koji je u 11. minutu sačekao loptu na drugoj stativi i poslao je ispod Šmajhela. Prethodno, Valensija je ubacio u kazneni prostor, Rašford promašio glavom loptu pre nego što je ona stigla do Marsiala.

1-0 Anthony Martial SUPER Man UTD 1-0 Leicester by Baye-o

Nije dugo trajalo vođstvo “crvenih đavola”. Kad je teško – kapiten Ves Morgan je tu! Snažni defanzivac je šest minuta kasnije bukvalno razgrnuo defanzivu domaćeg tima i glavom, na centaršut Drinkvotera, poslao loptu iza leđa De Hee. Lester opet bio na gol od titule!

Wes Morgan Goal vs Man Utd (1-1) HD by wittyfutty

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, a u 78. minutu Smoling je stigao pred gol Lestera, sačekao centaršut Runija i udarcem glavom pogodio spoljni deo stative.

Lester je bio sa igračem manje od 87. minuta. Drinkvoter je na ivici kaznenog prostora faulirao Depaja, pa je zbog drugog šutog kartona morao da napusti teren. Igrači Junajteda tražili su jedanaesterac, ali je sudija smatrao da je prekršaj izvan 16 metara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track